Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΩΤΗ ΕΦΙΠΠΕΥΣΗ ΝΕΟΛΕΚΤΟΥ ΙΠΠΟΥ

 ΠΡΩΤΗ ΕΦΙΠΠΕΥΣΗ ΝΕΟΛΕΚΤΟΥ ΙΠΠΟΥ

 


     Μετά την εξαιρετικήν Αργώ, εισάγεται με τους καλύτερους οιωνούς στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" και δεύτερος Ίππος, η θυγατέρα της Ηώ η οποία, σε ειδικήν ημερίδα πρώτης εφιππεύσεως νεολέκτου Ίππου επέδειξε υποδειγματική διάθεση συνεργασίας με τον Άνθρωπο.

     Μεγαλωμένη μαζύ με την μητέρα της στα χέρια του εμπείρου Ιππαγωγού και επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης, Συνασκουμένου Δημήτρη Έρη, η Ηώ, ξεκίνησε την "διδασκαλική" της καριέρα με συμπεριφορά ...εκπαιδευτικού "παλαιάς κοπής".

     Με σωστά οργανωμένη την "υποδοχή" της στα νέα καθήκοντά της κατά την οποία προηγήθηκε η συραγώγησή της, η Ηώ έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της αντιλαμβάνεται εύκολα και ανταποκρίνεται με ασφάλεια και ακρίβεια σε ό,τι της ζητηθεί.

     Βεβαίως, ένας Ίππος Σχολής και μάλιστα, Ίππος της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" έχει να ανταποκριθεί σε συνεχείς και πάμπολλες δοκιμασίες ενώ η βαθμολόγησή του θα είναι πολύ αυστηρή, πάντως, η Ηώ παρέχει ήδη υψηλές προσδοκίες!

     Εφεξής, είναι υπόθεση σωστής εκπαιδεύσεως είναι απαραίτητη όσο και αξασφαλισμένη δοθεισών των ικανοτήτων τόσο του επικεφαλής του Παραρτήματος όσο και των βοηθών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.