Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ 

ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΥ



     Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο καλλιτεχνικός φωτογραφικός φακός του Φωτογράφου κ. Δημήτρη Γιανναράκου κατάφερε να αποτυπώσει ένα δείγμα περιεχομένου προπονητικής ημερίδος στη Κοιλάδα των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" με εκπαιδευτικά στιγμιότυπα!

     Η εργασία του κ. Δημήτρη Γιανναράκου δεν "αποτύπωσε", απλώς, τις εφιπποτοξοτικές προσπάθειες των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" αλλά προσέδωσε και μιαν άλλη "διάσταση" στη πολεμική μας τέχνη της Έφιππης Τοξοβολίας αποκαλύπτοντας ένα καλλιτεχνικό "μάτι" που μπορεί να "αιχμαλωτίσει" και να προσφέρει στον θεατή το "μήνυμα της εικόνας" ώστε η εικαστική τέχνη της φωτογραφίας να βρει το σκοπό της.

     Τα "κλικ" του κλείστρου της κάμερας του κ. Δημήτρη Γιανναράκου επισημαίνουν μια "πρώτη γεύση" Έφιππης Τοξοβολίας κι ελπίζουμε ότι η πολύτιμη παρουσία του στη Κοιλάδα μας θα έχει συνέχεια και θα είναι μια μεγάλη προσφορά στην τέχνη της φωτογραφίας η λειτουργία της Σχολής Φωτογραφίας του κ. Δημήτρη Γιανναράκου στην οποία θα φοιτήσουν και αρκετοί Συνασκούμενοί μας από τους "Έλληνες Κενταύρους Σπάρτης", κρίμα δε που η απόσταση δεν επιτρέπει και σε μη Σπαρτιάτες να την παρακολουθήσουμε!

     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αισθάνεται ευγνώμων προς τον φίλτατο κ. Δημήτυρη Γιανναράκο για την ανεκτίμητη προσφορά του υλικού του  και υπερήφανη για την συνεργασία της με έναν εξαιρετικό εικαστικό δημιουργό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.