Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ"


     Με τις θεωρητικές εξετάσεις να κοντοζυγώνουν, στο Παράρτημα της Σπάρτης δεν σταματά η εκπαίδευση και, μάλιστα, με πρόταγμα την σπουδή της θεωρίας του εφιπποτοξοτικού αντικειμένου.

     Στον γνωστό εξώστη της εγκαταστάσεως του Παραρτήματος παρατηρούμε εικόνες προετοιμασίας για τις εξετάσεις που πλησιάζουν και χαιρόμαστε την φιλομάθεια των Σπαρτιατών Συνασκουμένων μας. 

     Ωστόσο, οι φίλτατοι Σπαρτιάτες δεν ανακόπτουν και την εκπαίδευσή τους στα πρακτικά ζητήματα κι έτσι διεξήγαγαν επιτυχώς και την τακτική εβδομαδιαία Προπόνησή τους με μία Γραμμή Βολής δύο ...ταχυτήτων προκειμένου να ασκηθεί σωστά και ο νεαρός μας Μιχάλης, αλλά και οι ενήλικοι Συνασκούμενοι!

     Η προπονητική οξυδέρκεια του επικεφαλής του Παραρτήματος Δημήτρη Έρη "ποιεί εν σοφία τα πάντα" και αυτή την φορά η τόξευση κατά ιπταμένων στόχων συνεπλήρωσε επιτυχώς την ημερίδα.

     Αν και η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" ως νεότευκτη δεν κατέχει (ακόμη!) τα λεπτά μυστικά της εκτοξεύσεως ιπταμένων στόχων, εν τούτοις, αυτό που μας "έδειξε" το οπτικοακουστικό υλικό ήταν πολύ ενθαρρυντικό για το ένστικτο των Σπαρτιατών Συνασκουμένων που δείχνει να λειτουργεί προς την σωστή κατεύθυνση.

     Και δεν είναι μακράν η ημέρα που θα μάθουν ότι σε τοξεύσεις κατά ιπταμένων στόχων, η τεχνική εκτοξεύσεως είναι η βάση της επιτυχίας του τοξεύοντος, αλλά κι αυτό είναι μία από τις ζωτικές "πτυχές" της Ενστικτώδους Τοξοβολίας. Και οι "Έλληνες Κένταυροι Σπάρτης" ήδη βρίσκονται σε τροχιά θεαματικής προόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.