Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Οι κορφιάτες Συνασκούμενοι θα πρέπει να καλούν πιο συχνά εκείνο τον μάγο βροχοποιό του νησιού τους ώστε να τους καθηλώνει εκτός Τοξευτηρίου και να φουντώνουν από την αδράνεια επανακαμπτοντες δριμύτεροι κα. μάλιστα, τόσο πολύ, όσο τους προσέξαμε στη τελευταία προπονητικήν ημερίδα τους τόσο ...σφοδρούς και τόσο ...Ασιάτες!

     Έτσι, κάθε φορά που θα ακούμε ήχους Taiko από το ...Ιόνιο θα ξέρουμε ότι πάλι ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης έβαλε το μάγο του να κουβαλήσει μπόρα για να μαζέψει η Γραμμή Βολής του δυνάμεις που θα μας εντυπωσιάσουν και πάλι!

     Πράγματι, η τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" είχε έναν εμφανή δυναμισμό αλλά, κυρίως, μιαν "ιαπωνικότατην" αντίληψη  τ ά ξ ε ω ς  και ζενικού χωροχρόνου.

     Ίσως αυτά δεν τα αντελήφθησαν οι μετασχόντες αλλά όλα τούτα, μαζύ με την προπονητικήν ευρηματικότητα της ημερίδος, τα "διαβάζουμε" στο οπτικοακουστικό υλικό που αφέθηκε πίσω.

     Το μεγαλείο της απλότητος και η δυσκολία μιας ευθείας γραμμής είναι αυτό που εντυπωσιαζει κι αυτή η τελευταία προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ήταν, πράγματι εντυπωσιακή.

     Ίσως αυτός ο "εντυπωσιασμός" να μην ήταν η πρόσθεση των Κερκυραίων Συνασκουμένων όμως, τι να κάνουμε, αυτό το παθαίνουμε συχνά μαζύ τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.