Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ "ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ "ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ 2020



     Η ευελιξία, κατά γενική παραδοχή, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα σε κάθε περίπτωση και, ειδικώς, στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία πρέπει να αναπροσαρμόζεται αναλόγως του μαθητή. Κι αυτό εφαρμόσαμε και στην σημερινή έκτακτη Προπόνηση Τοξοβολίας η οποία και έκανε να πέσει η προπονητική "αυλαία" του 2020, με την μυητικήν εισαγωγή του Συνασκουμένου Βασίλη στην Ενστικτώδη Τοξοβολία.


     Ξεκινώντας από την επεξήγηση της φύσεως του Τόξου ως μέσου αποθηκεύσεως ενεργείας με την οποία εκτοξεύεται το βέλος και την πειραματική κατάδειξη της τροχιάς, αρχίσαμε τούτη την πολύ ενδιαφέρουσα και εξειδικευμένη Προπόνηση.


     Πολλές και σημαντικές οι πρώτες παρατηρήσεις για την στοχαστικήν αντίληψη του εκπαιδευομένου και, οποία έκπληξη, παρατηρώντας τον να προβαίνει, βαθμιαίως, σε σωστές εκτιμήσεις, διορθώσεις αλλά και επιτυχές αποτέλεσμα.


     Η ανάληψη του Τόξου από τον νεοείσακτο μπορεί αρχικώς να τον έκανε να σαστίσει, όπως άλλωστε συμβαίνει κατά κανόνα, αλλά πολύ σύντομα ο νεαρός Συνασκούμενος όχι μόνον κατάφερε να το χειριστεί σωστά αλλά σημείωσε και εύστοχο αποτέλεσμα.


     Εξαιρετικός ο Βασίλης μας στην πρώτη σημερινή του άσκηση στην Ενστικτώδη Τοξοβολία και τελευταία προπονητική δραστηριότητα του 2020 για την Ομάδα μας! Αύριο, ενώ ο Βασίλης θα γιορτάζει με τους οικείους του την ονομαστική εορτή του, εμείς θα του ευχόμαστε Τύχη αγαθή, όπως είναι βέβαιο ότι θα έχει και η Ομάδα μας η οποία μπήκε θριαμβευτικά στην εποχή του Υδροχόου με τους καλύτερους οιωνούς! Καλή χρονιά σε όλους!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.