Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 397 ΧΡΟΝΙΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 397 ΧΡΟΝΙΑ...



    Όταν το πρωί εκείνης της Κυριακής, 7ης Δεκεμβρίου 1941, στις 07:48, oi γενναίοι γόνοι του Ιερού Ανέμου επετέθησαν εναντίον των διεθνών εγκληματιών στο Pearl Harbour γνώριζαν πολύ καλά ότι επιτελούσαν ένα καθήκον προς όλη την Ανθρωπότητα, αποτρέποντας με αυτοθυσία, το ορατό ενδεχόμενο του αφανισμού ολοκλήρων κοινωνιών στην περίπτωση που οι διεθνείς εγκληματίες επικρατούσαν!



     Εκείνοι οι ευεργέτες της Ανθρωπότητος με το έμβλημα του ανατέλλοντος Ηλίου, είχαν σαφή εικόνα της επικινδυνότητος των διεθνών εγκληματιών-στόχων τους και μέσα από τις μέρμηθες των πολυβόλων τους δεν έβλεπαν "ανθρώπους" αλλά όλους εκείνους που, μετέπειτα, θα σφαγίαζαν αθώους λαούς, στο Βιετνάμ, στη Καμπότζη, στη Κύπρο, στην Αλγερία, στο Ιράκ, στη Παλαιστίνη, στη Σερβία, στην Ουκρανία, στη Λατινική Αμερική, στη Κούβα, στη Λιβύη, στη Χιροσίμα, στο Ναγκασάκι, στο Κατύν, στο Μυ Λάι κλπ κλπ, σε όλο τον μεταπολεμικό και πάντοτε εμπόλεμο πλανήτη!...



     Όμως, η Ανθρωπότητα προτίμησε τους δημίους της και όχι τους υπερασπιστές της, αφού οι ουτιδανοί προτίμησαν να προτάξουν την δειλία τους με τον φόβο ότι μπορεί να κληθούν να απολογηθούν για το δίκαιο που θα έπρεπε να πράξουν, καταντώντας να απολογούνται για το άδικο στο οποίο συνέπραξαν!



     Δυστυχώς, η Ανθρωπότητα δεν κατάλαβε κι επέλεξε  λ ά θ ο ς   ε χ θ ρ ό, όπως παραδέχθηκε, τελικώς, ο Αμερικανός Στρατηγός George Patton, με αποτέλεσμα σήμερα να μεθοδεύεται η μετάλλαξη του dna του ελεύθερου Ανθρώπου σε ένα dna χειραγωγούμενου υπανθρώπου γονατισμένου στην υπηρεσία των εξαχρειωτών του! 



     Κάθε Δεκέμβρη τιμούμε την σεπτή μνήμη των γενναίων γόνων του Ιερού Ανέμου και υποκλινόμεθα στο έμβλημα του ανατέλλοντος Ηλίου!



    Και, μπορεί οι γενναίοι να θυσιάστηκαν, όμως οι μικρές πορσελάνινες κούπες τους, αυτές που άφησαν πίσω τους πριν απογειωθούν για το Pearl Harbour, παραμένουν ακέραιες για να ξαναγεμίσουν με σάκε κατευοδώνοντας τα επόμενα σμήνη των επερχόμενων γενναίων! Διότι οι γενναίοι, πάντα επανέρχονται στην Ιστορία της Ανθρωπότητος και στις 21 αυτού του μηνός, μετά από 397 χρόνια, μία συγκλονιστική σύνοδος του Δία με τον Κρόνο εισάγει την Ανθρωπότητα στην εποχή του Υδροχόου με επικείμενες συγκλονιστικές μεταβολές επί τα βελτίω του Ανθρώπου! Όποιος νομίζει ότι ο πλανήτης στερείται ενστίκτου αυτοσυντηρήσεως πλανάται πλάνην οικτρή! Σημειώστε το!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.