Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Η “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ” ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» [Δημοσίευση Κειμένου]

 

Η 

“ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ” 

ΤΩΝ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»

Δημοσίευση Κειμένου     "Στην ‘εσωτερική Σχολή’ των «Ελλήνων Κενταύρων», από την ίδρυσή της (2005) μέχρι σήμερα (τελευταίες ώρες του 2020), είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε πολλούς μαθητές αλλά και την λύπη να αποχαιρετήσουμε μερικούς εξ αυτών, θεωρώντας και τον ερχομό και την αποχώρηση ως εντελώς φυσικήν εξέλιξη ενός οργανισμού ο οποίος αναπτύσσεται και ανανεώνεται, πάντοτε, ανελικτικώς! Είναι βέβαιο ότι θα υποδεχθούμε και θα αποχαιρετήσουμε κι άλλους μέσα στη ροή του χρόνου… Σε κάθε περίπτωση, είμαστε πεπεισμένοι ότι όσοι πέρασαν το κατώφλι αυτής της ‘εσωτερικής Σχολής’, τουλάχιστον, υποψιάστηκαν ότι πίσω από τα επιφαινόμενα δεν υπάρχουν ‘κεκρυμμένα’, αλλά η ολοφάνερη  ουσία της αυθεντικότητος των Αξιών που θα πρέπει να αναζητούμε όλοι μας βελτιώνοντες εαυτούς και τον Κόσμο!"     Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη των "Ελλήνων Κενταύρων"  ακόμη ένα επεξηγηματικό κείμενο για την "φύση" της Σχολής της Ομάδος μας, προς πληρέστερην ενημέρωση των μαθητών μας, αλλά και κάθε ενδιαφερομένου. Το κείμενο υπό μορφή PDF βρίσκεται ΕΔΩΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.