Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ

 Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ     Μετά από πολυετή έρευνα και πρακτικήν εφαρμογή μεταγραφής της ομώνυμης φόρμας από την πολεμική τέχνη Σαολίν Κουγκ Φου στην Ενστικτώδη Τοξοβολία, την οποία ολοκλήρωσε ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων", δημοσιεύθηκε σε μορφή pdf το νέο εγχειρίδιο της Σχολής μας "Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ".     Τεκμηριωμένο και ευσύνοπτο, το νέο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο των "Ελλήνων Κενταύρων" προορίζεται προς χρήση των Μελών μας αλλά και οιουδήποτε ενδιαφέρεται να συνδυάσει με την Τοξοβολία τα οφέλη της σωμασκίας της τέχνης Σαολίν Κουνγκ Φου.

 ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.