Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



    Αγωνιά ο τελειομανής επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης για το επίπεδο ορθής εκτελέσεως των Στάσεων Ίππου και Τόξου που ξεκίνησε να εφαρμόζει στο ασκησιολόγιο των μαθητών του.



     Και ρωτά ο Συνασκούμενός μας Χριστόφορος εάν οι δύο αυτές μετεγγραφείσες, από το Σαολίν Κουνγκ Φου, ασκήσεις, εκτελούνται σωστά κατά την τελευταία Προπόνηση των Κερκυραίων Κενταύρων.



     Επ΄ αυτού θα πρέπει να ειπωθεί ότι και οι δύο, αυτές, ασκήσεις, ειδικώς δε η Στάση του Ίππου, είναι πολύ "απαιτητικές" και αποτελούν την βάση του ασκησιολογίου μιας πολύ δύσκολης πολεμικής τέχνης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.



     Εκείνο δε που πρέπει να τονισθεί είναι ότι η τελειότητα στην εκτέλεση αυτών των Στάσεων κατακτάται με την διαρκή άσκηση και επανάληψη!



     ΥΓ: Και εάν, τελικώς, πρέπει να επισημανθεί κάποιο λάθος αγαπημένε μας Χριστόφορε, είναι το ...φόντο που βγάζεις τις φωτογραφίες σου και που χαλάει την πάντοτε ωραία εικόνα σου. Προσοχή λοιπόν μη ξαναδούμε ...τραπεζοκαθίσματα, σωλήνες και σκάλες ως φόντο σου γιατί θα γίνουμε μαλλιά-κουβάρια! Ορίστε μας, να μας χαλάς τις καλύτερες φωτογραφίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.