Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 
ΤΟΥ 2019


     οδαρικό" δραστηριοτήτων για τον νέο χρόνο, με τους μαθητές της Σχολής Ιππικού Θεάτρου να εκπαιδεύονται στην υπερπήδηση υπό συνθήκες γυμνιππευτικής, επιστρέφοντας σε ανεπίσακτην ίππευση με νέο Ίππο (τον επιβήτορά μας) μετά από την εκπαίδευσή τους στην φοράδα μας την οποία επί μακρόν ίππευαν με την χρήση σέλλας. 


     Ο Sepp μόλις μας αντελήφθη μας χαιρέτισε διακριτικά και, αμέσως μετά την προκαταρκτικήν Ιπποκομία, το κλειστό Ιππευτήριο μας υποδέχονταν για τα ..."περαιτέρω".


     Ο πρώτος των Γεωργίων ...εφόρμησε κατά του εμποδίου μετατρέποντας τον Ίππο του σε ...παγοθραυστικό που διανοίγει "περάσματα"!


     Με εγκεφαλικότερους χειρισμούς έφτασσε στο ίδιο αποτέλεσμα ο έτερος των Γεωργίων υπερπηδώντας για πρώτη φορά, σήμερα, εμπόδιο με ανεπίσακτον Ίππο, όπως κι ο συμμαθητής του.


     Όπως και στην Έφιππη Τοξοβολία έτσι και στο Ιππικό Θέατρο η ικανότητα Ίππου και Ιππέως να υπερπηδούν εμπόδιο είναι κάτι που μπορεί να απαιτηθεί από οποιοδήποτε σενάριο, οπότε, ο έφιππος ηθοποιός θα πρέπει, αντιστοίχως, να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί αναλόγως. 


     Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα και νέους φίλους της Ομάδος για μία πρώτην εξοικείωση με τον Ίππο και ο Sepp με την ιδανική συμπεριφορά του τους δελέασε ώστε να μας ξανάρθουν.


     Κι εμείς φροντίσαμε την υγιεινή του Ίππου μας αλλά και την αποκατάσταση της κοπώσεως του, όπως πάντοτε μετά από τα μαθήματα φροντίζουμε όλους τους Ίππους μας.


    Πρώτη ημέρα μαθημάτων στο Ιππευτήριο κι η αποχώρηση με πολλά φιλιά σε όλα τα τετράποδά μας με την ευχή να είναι ακμαία και να ευημερούν όλο το 2019, συνεργαζόμενα το ίδιο αρμονικά μαζύ μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.