Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 
ΤΗΣ 
ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΟΚΡΑΤΙΑΣ


     Ένας κατασκευαστής δερματίνων ειδών ιπποσαγής και θωράκων προοριζόμενων για την Έφιππη Τοξοβολία παρουσιάζει την δουλειά του στο βίντεο που ακολουθεί.


     Πρόκειται για τον Ούγγρο Zoltan Koszta ο οποίος, στη πρώτη σελίδα του Ιστολογίου του δηλώνει "Εκεί όπου ο δρόμος των προγόνων διασταυρώνεται με το σήμερα"!


     Στην εκπληκτική εισαγωγή του Ιστολογίου του ο Zoltan Koszta, περιγράφοντας την «πορεία» του ως δημιουργού υψηλών απαιτήσεων, επιμένει στην σημασία των προγονικών Αξιών για την πρόοδο του ατόμου και της κοινωνίας ενώ, ταυτοχρόνως, αναφέρεται και στην σχέση του με τον Οργανισμό «KASSAI» καθώς και την επιλογή της Φυσικής Ιππικής που διδάσκει ο Οργανισμός «KASSAI» στην προσωπική του περίπτωση.


     Τα δείγματα της δουλειάς του είναι συγκλονιστικά από πλευράς ιστορικής ακριβείας και κατασκευαστικής τελειότητος και, όπως είναι φυσικό, είναι ο επίσημος προμηθευτής του Οργανισμού "KASSAI" απ΄ όπου προέρχονται και όλα τα εξωτερικά 'γυρίσματα" του promo-video του!


     Η φράση που προαναφέρθηκε είναι το "κλειδί" για την εμβάθυνση στην Έφιππη Τοξοβολία, ενώ η ποιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος του Zoltan Koszta αποτελεί και την πρόκληση για τον τελικό στόχο κάθε ενασχολουμένου με την Έφιππη Τοξοβολία! Προσέξτε αυτές τις δύο συνιστώσες, όσοι και όπου, "Έλληνες Κένταυροι"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.