Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΙΒΑΔΙ


     Mε κάθετη ανάπτυξη της δραστηριότητος Ιππευτηρίου ..."διακτινιζόμαστε" πλέον ώστε και στο Κορωπί να διεξάγονται κανονικά τα μαθήματα Ιππασίας και στο κέντρο των Αθηνών να μπορούν να διεξάγονται οι τακτικές εβδομαδιαίες Προπονήσεις Τοξοβολίας και Σπαθασκίας, ρόλος διόλου εύκολος αλλά, πάντως, αντιμετωπίσιμος προς το παρόν.


     Με Αρχηγό Βολής αλλά και Εκπαιδευτή Σπαθασκίας τον Υπαρχηγό της Ομάδος Πρωτεσίλαο, η τελευταία τακτική εβδομαδιαία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας υλοποιήθηκε την τελευταία στιγμή στο κέντρο των Αθηνών αφού η υπόλοιπη Ομάδα, την ίδια ώρα, ίππευε στο Κορωπί.


     Όπως σημειώνει στην αναλυτικήν αναφορά του ο Πρωτεσίλαος, σ΄ αυτή την προπόνηση είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στη Γραμμή Βολής δύο νέα παιδιά αλλά και στο πεδίο της Σπαθασκίας ένα νέο ...ξίφος στα χέρια του ευτυχούς Ορφέως.


     Ευτυχώς που η ..."πυροσβεστική" παρουσία του Υπαρχηγού της Ομάδος συντελεί στην κάλυψη βασικών προπονητικών αναγκών κι έτσι κι αυτή την φορά αποφύγαμε την ματαίωση λόγω ..."διασποράς" μεταξύ κέντρου και Κορωπίου.


     Κούραση στο Κορωπί, κούραση και στην Αθήνα με τους "Έλληνες Κενταύρους" να βελτιώνονται μέσα από μία συνεχή και συστηματική εξάσκηση και τον νεαρό Ορφέα να αισθάνεται ότι το ξίφος στα παιδικά χέρια του κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι.   


     Και, ας ελπίσουμε να βρούμε κάποιον τρόπο να αποφύγουμε τους "διακτινισμούς" διότι τα ακραία ...μεταφυσικά φαινόμενα εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων πάνε ...πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.