Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019


ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Παρά την απουσία του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", η τακτική εβδομαδιαία Προπόνησή τους διαξήχθη κανονικά και ο ίδιος ο Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης μας ενημερώνει: "Μπορεί ο επικεφαλής του Παραρτήματος να ήταν εκτός νησιού για το βαρύ Hellenic Birankai Annual Seminar 2019, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Συνασκουμένους να πραγματοποιήσουν την εβδομαδιαία προπόνηση τους. Γι' αυτό εκπαιδεύτηκαν άλλωστε..."


     Η απουσία του επικεφαλής φαίνεται να μην επηρέασε διόλου την επιτυχία της Προπονήσεως και αυτό πιστώνεται στον επικεφαλής του Παραρτήματος ο οποίος αποδεικνύεται σε επιτυχημένο ηγήτορα ο οποίος φροντίζει να εκπαιδεύει Επιτελείς και Μέλη ώστε και εν τη απουσία του να συνεχίζουν παράγοντας έργο!


     Αν και χειμερινή περίοδος, το Κερκυραϊκό Παράρτημα υποδέχθηκε ακόμη ένα νέο Μέλος, κάτι που σημειώθηκε και στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και στην κεντρική Ομάδα των Αθηνών με την ταυτόχρονη υποδοχή νέων Μελών.


     Με ισότιμη υπηρέτηση του, κοινού, εφιπποτοξοτικού αντικειμένου και το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπως και ολόκληρη η Ομάδα μας κινείται στη δική του τροχιά προόδου παράγοντας Πολιτισμό, εν μέσω μιας υπελισσόμενης κοινωνίας η οποία αποδομεί τα υπολείμματα του Πολιτισμού που της άφησαν οι προγενέστεροι ως παρακαταθήκη!


     Είθε, ως "Έλληνες Κένταυροι" να φανούμε αντάξιοι των Προγόνων μας προασπιζόμενοι τα όσα, ιερά και όσια, εκείνοι μας έκαναν την Τιμή να μας εμπιστευθούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.