Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ




     Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ηλεκτρονικός ειδησεογραφικός τύπος παρουσιάζει το δημοσίευμά μας για τη καταστροφή του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου.


     Το κείμενό μας και οι τραγικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν κάνουν το γύρο του διαδικτύου και πολλά μηνύματα συμπαραστάσεως στον αγώνα μας να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν, λαμβαίνουμε από κάθε γωνιά της Ελλάδος.


     Αυτή είναι η πρώτη εισαγωγική φάση για να επαναφέρουμε σε ευθεία γραμμή την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να διασωθεί το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου από μία βέβαιη καταστροφή. 


     Είναι η στιγμή που σηκώνουμε μια μαύρη σημαία πάνω από μια δημόσια περιουσία η οποία εγκαταλείπεται στη καταστροφή ενώ, απ΄ έξω, εκατομμύρια Έλληνες περιμένουν να χαρούν τα όσα ανταποδοτικά οφέλη περίμεναν επενδύοντας σ΄αυτήν τις ύστατες "οικονομίες" τους.


     Ήδη πάνω από εκατό ειδησεογραφικά ιστολόγια αναδημοσιεύουν την τεκμηριωμένη καταγγελία μας και είναι παρήγορο ότι τόσο απλοί πολίτες όσο και φορείς επικοινωνούν μαζύ μας ώστε να έχουν περισσότερες πληροφορίες για την σημερινή τραγική κατάσταση του άλλοτε κορυφαίου ιππικού Κέντρου της Ευρώπης.


     Αναιδέστατα oι "παράγοντες" και "μεσάζοντες" μετατρέπουν την δημόσια περιουσία σε οικογενειακό φέουδο υπό το πρόσχημα της διεξαγωγής αγώνων στους οποίους οι "αγωνιζόμενοι" συγγενείς κρίνονται από "συγγενείς", ενώ εκατομμύρια χορηγιών που προέρχονται από το δημόσιο χρήμα αλλά και ανυποψίαστους  ιδιώτες χορηγούς τσεπώνονται ανεξέλεγκτα! 


     Εν τω μεταξύ, ανάμεσα σε αυτό το ανίερο παιγνίδι, η δημόσια ακίνητη περιουσία καταστρέφεται υπό την αδιαφορία του ίδιου του αμαρτωλού κράτους που υπηρετεί τα συμφέροντα μιας κάστας παρατρεχάμενων της σάπιας εξουσίας.


     Αχόρταγοι οι άρπαγες του δημοσίου χρήματος, δεν αρκούνται απλώς στο ροκάνισμα των χορηγιών, αλλά ρημάζουν και την ακίνητη περιουσία του δημοσίου με συμπεριφορές βάρβαρου εισβολέως, αποκλείοντας και τη χρήση της από Έλληνες που την δικαιούνται!


     Εμείς δεν αρκούμεθα στην μέχρι τώρα δημοσιότητα κι εντός των ημερών θα απαιτήσουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης σε όσα συμβαίνουν στο χώρο του ανεξέλεγκτου «αθλητισμού» με τις χορηγίες που προέρχονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού να τσεπώνονται από «παράγοντες» κι άλλους επιτήδειους…


     Η καταστροφή του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου είναι υπόθεση που αφορά σε όλους τους Έλληνες και, ήδη από την πρώτη στιγμή, δείχνει να προσελκύει το ενδιαφέρον και την αγωνία όλων ανεξαιρέτως όσων διαθέτουν εθνική συνείδηση! Και αυτοί οι Έλληνες, σήμερα,είναι και πολλοί και υπολογίσιμοι! Θα είμαστε όλοι εμείς που θα δουν μπροστά τους όλα τα "αρπακτικά" που ενέχονται σ' αυτή την αμαρτωλή καταστροφή, σε λίγο, που θα έρθει η ώρα...


     Είναι καιρός αυτές τις δύσκολες στιγμές για κάθε ΄Ελληνα να εισχωρήσει ο δικαστικός και οικονομικός έλεγχος βαθιά στην «αθλητική» διαφθορά και να καταλάβουν οι «παράγοντες» ότι δεν μπορεί να είναι ασύδοτοι.


     Όλοι αυτοί οι οποίοι τσιφλικοποιούν την εθνική περιουσία δι "ίδιον", αυτών, όφελος θα πρέπει να έχουν κατά νου το "Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά!"


     Όλοι αυτοί οι οποίοι συνεργούν στην αποδόμηση, στο γκρέμισμα, στη σμίκρυνση της εθνικής περιουσίας προκειμένου να την χωρέσουν στη "τσέπη" τους θα πρέπει να έχουν την αίσθηση ότι οι κρεμάλες ΕΓΓΥΣ και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δεν πολιτεύεται, απλώς διατηρεί υψηλό αίσθημα Δικαίου έναντι μιας Πατρίδος η οποία επλήγη από προδότες κι ευκαιριακούς σαλταδόρους!


     Ως Έλληνες δεν επαιτούμε αλλά  απαιτούμε το δικαίωμα της χρήσεως όλων όσων ο Ελληνικός Λαός προέβλεψε δι εαυτόν και αρνούμεθα να παραχωρήσουμε "πρωτοτόκια" σε σώγαμπρους Εφιαλτών προκειμένου να τα "ρευστοποιήσουν" σε ελβετικά χρηματοφυλάκια! 


     Αλήτες, σας εντοπίσαμε και σύντομα θα στρέψουμε το σύστημα που φτιάξατε για να μας ληστεύετε, εναντίον σας! Και η Ιππική αποτελεί λαϊκό αγαθό και όχι "prestige" νεοπλούτων κλεφταράδων!


     Ειδικά στον χώρο της «αθλητικής» Ιππασίας οι «διαχειριστές» της θα πρέπει να καταλάβουν ότι δε μπορούν να κρατούν κλειστές τις πόρτες της προς χάρη των προνομιούχων καλοταϊσμένων παιδιών τους που τα κρίνουν οι ίδιοι και τους απονέμουν … «κύπελλα» (άρθρο 13.4 του Γενικού Κανονισμού) αλλά να τις ανοίξουν σε κάθε Ελληνόπουλο, ανεξαρτήτως οικογενειακής οικονομικής επιφανείας διότι το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου δεν είναι τσιφλίκι πέντε πλουτοκρατικών οικογενειών αλλά κτήμα του Ελληνικού Λαού ο οποίος ακόμη δεν το εξόφλησε!


     Και, γενικώς, οι εξαχρειωτές του σημερινού Ελληνικού Αθλητισμού, εκείνοι οι οποίοι τον κατήντησαν περίγελω της διεθνούς αθλητικής κοινότητος, είναι καιρός να χάσουν τον ύπνο του αδίκου που μέχρι τώρα απολαμβάνουν! Το διαδίκτυο βοηθά στην άμεση και σωστή ενημέρωση...


     Διότι, είναι κρίμα να ξεπουλάμε τη δημόσια περιουσία μας την οποία έχουμε "δανεισθεί" από τα αγέννητα παιδιά μας!


     Eιδικά σήμερα που καταρρέει το διεφθαρμένο δημοκρατικό καθεστώς και ο εξαθλιωμένος Ελληνισμός προσπαθεί να περισώσει τα ελάχιστα που αφήνει ξωπίσω της η λαίλαπα των ξεφτιλισμένων δημοκρατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.