Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ


     Ο αγαπημένος μας νεόλεκτος Ίππος επιθεωρεί τα Μέλη της Ομάδος μας τα οποία του ανταποδίδουν με έναν χαιρετισμό τον οποίο δέχεται απολύτως ήρεμος! Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νεοείσακτος Ίππος μας ήδη "φοιτά" στην πρώτη ...ψειρού προκειμένου να εξελιχθεί σε έναν ιδανικό Ίππο Έφιππης Τοξοβολίας! Και θα περάσει από πολλές δοκιμασίες και εκπαιδευτικές βαθμίδες ώσπου να τελειοποιηθεί, κάτι που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.


     Ήδη παρακολουθεί διακριτικά αλλά και από κοντά τις τοξεύσεις των Συνασκουμένων στη γραμμή βολής, ακούει τις ...ομοβροντίες των βελών επάνω στον στόχο και παραμένει ήρεμος με ολοένα και περισσότερη εμπιστοσύνη στους Ανθρώπους που έχει γύρω του. 


     Οι Συνασκούμενοι, από την πλευρά μας, τον περιβάλλουμε με ιδιαίτερη αγάπη αλλά, μεταξύ μας, όποτε νοιώθουμε ότι ο υπό εκπαίδευση Ίππος μας βρίσκεται κάπου κοντά μας και μας παρακολουθεί, εμείς εντείνουμε βαθμιαία τους θορύβους μας, προκειμένου να ενισχύουμε σταδιακά την ηρεμία αυτού του πανέμορφου πλάσματος. Και το πετυχαίνουμε! 


     Έτσι, "χοντρύναμε" λίγο το παιγνίδι και αποφασίσαμε να τον βάλουμε να παρακολουθήσει το μικρό ...πανδαιμόνιο των εκτοξευόμενων στόχων και το κυνήγι τους με τα βέλη μας. Πριν από αυτό όμως, οι νέοι Συνασκούμενοι εκπαιδεύτηκαν στην εκτόξευση ιπτάμενων στόχων ώστε, αμέσως μετά, να διεξαχθεί ένα μικρό ..."όργιο" κινήσεως και κρότων μπροστά στο νεόλεκτο Ίππο μας.


     Πράγματι, όταν οι στόχοι άρχισαν να διαγράφουν τις τροχιές τους και ακούγονταν οι κρότοι των βελών που τους κάρφωναν, ο υπέροχος τετράποδός μας παρέμενε ατάραχος παρακολουθώντας το παιγνίδι των Συνασκουμένων. Η εκπαιδευτική διαδραστικότητα των Μελών αυτής της Ομάδος καλύπτει ταυτοχρόνως περισσότερα του ενός ...ταξιδερμικά είδη, εξισώνοντάς τα υπό τον ευεργετικό ..."παρονομαστή" της Έφιππης Τοξοβολίας! 


     Αυτή την Κυριακή, στη Βουδαπέστη ο Δάσκαλος Kassai Lajos έσπασε το (δικό του) παγκόσμιο ρεκόρ Guinness καλπάζοντας και καταρρίπτοντας 14 ιπτάμενους στόχους σε χρόνο μικρότερο των 20 δευτερολέπτων! Στο Μαρκόπουλο, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" την ίδια ώρα τίμησαν τον Δάσκαλο τοξεύοντας ο καθένας 14 βέλη με τα αποτελέσματα που φαίνονται στις παρακάτω εικόνες!
















 ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ...

...ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.