Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ,

ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 


ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ!



ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !

Απόσπασμα από την εκπομπή «Άξιον Εστί» του Βασίλη Βασιλικού 
(Σάββατο 10 Απριλίου 2010) στην ΕΤ-3: 
Η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν - Βασάρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήσαν οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους Χιτλερικούς!!.. (1:30 του βίντεο)
Επίσης, ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, Σαλτιέλ, ήταν συνεργάτης των Γερμανών!! (0:50 του βίντεο), όπως και ο διαβόητος Εβραίος δοσίλογος Ρεκανάτι (0:29 του βίντεο), που δικάστηκε ως φιλοχιτλερικός μετά τον Πόλεμο!.. Ο θρυλούμενος Ελληνικός Αντισημιτισμός δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, λέει η Εβραία Βασάρ στο 3:40 του βίντεο.


     Σε μία Πολεμική Τέχνη μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τη φυσική Αλήθεια! Κάποιοι από εμάς την "οσμιζόμαστε" έγκαιρα και παρεξηγούμεθα από εκείνους που καθυστερούν να την "οσμιστούν", άλλοι την "οσμίζονται" με καθυστέρηση και παρεξηγούν εκείνους που ήδη την "οσμίστηκαν", σημασία έχει όλοι κάποτε να ευθυγραμμιζόμαστε με τη Φύση και την Αλήθεια.

      Αφού ταϊστήκαμε με αμέτρητα παραμύθια μίσους, αφού "σπρωχτήκαμε" από αόρατα και ορατά "χέρια" να κυνηγήσουμε ...μάγισσες αφήνοντας ανοιχτά πορτοπαράθυρα σε σαύρες, νυχτερίδες κι ερπετά, μαθαίνουμε τελικώς ότι στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ! Και το μαθαίνουμε όχι από τους νεο-Ναζί, όχι από τους ρατσιστές, αλλά από τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

     Κι όμως, μέχρι σήμερα αμέτρητοι Ιστορικοί, Πανεπιστημιακοί επιστήμονες και Φιλόσοφοι βρέθηκαν υπό εξοντωτικές συνθήκες πίσω από τα σίδερα των δημοκρατικών κατέργων διότι τόλμησαν να αμφισβητήσουν το παραμύθι το οποίο σε πολλές χώρες "κατοχυρώνεται" από φιμωτική "νομοθεσία" η οποία απαγορεύει την Αλήθεια υπό το ρατσιστικό πρόσχημα του ρατσιστικότερου αντιρατσισμού! Αλλά, η Αλήθεια παραμένει πάντα ορατή και περίλαμπρη στα μάτια όσων μπορούμε και βλέπουμε! Και είναι δυό φορές Νίκη της Ανθρωπότητος όταν η Αλήθεια, τελικώς, επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους αρνητές και πολεμίους της : ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!

     O B' Παγκόσμιος Πόλεμος άφησε πίσω του μιαν ιστορική υπόσχεση με μια φράση που αφορά σε ολόκληρη την ελεύθερη Ανθρωπότητα: "DER SIEG WIRD UNSER SEIN!"
("Η Νίκη θα είναι δική μας!")



Εμείς, αυτή την υπόσχεση, θέλουμε να την κάνουμε πράξη τραγουδώντας:

TO AYΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.