Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

2012 : ΕΤΟΣ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟ!

Ο άθλιος, πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Ferenc Gyurcsány
συλλαμβάνεται έξω από το Ουγγρικό Κοινοβούλιο!

     Στην Ουγγαρία ο άθλιος, πρώην πρωθυπουργός Ferenc Gyurcsány  ο οποίος κατέφερε πλήγμα στον Ουγγρικό Λαό, συνελήφθη έξω από το Ουγγρικό Κοινοβούλιο! Το προδοτικό κόμμα του οποίου ηγήθηκε, το σοσιαλιστικό ΜSZP, από αύριο 1η Ιανουαρίου 2012, δια νόμου, θεωρείται παράνομο ως συνεχιστής των εγκλημάτων των κομμουνιστών στην Ουγγαρία! Έστω αργά, το Δίκαιο κυριαρχεί και οι άδικοι καταδικάζονται στην απαξία.

     Παγία θέση των Ελλήνων είναι αυτή με την οποία και εμείς συντασσόμεθα :

 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ!

     Μια ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ συμμορία κυβερνητικών δεν αποτελεί νόμιμη Κυβέρνηση και η ύπαρξή της παραβιάζει το Σύνταγμα του οποίου η προστασία αποτελεί καθήκον κάθε Έλληνος!

     Η πραξικοπηματική συμμορία του δοτού Λουκά Παπαδήμου και των ανδρεικέλων που τον περιστοιχίζουν παραβιάζει το Σύνταγμα και καθήκον όλων των Ελλήνων είναι η παραπομπή τους σε νόμιμη δίκη και εκτέλεση επί εσχάτη προδοσία. Κάθε στρατιωτικός ή αστυνομικός ή δικαστικός που στηρίζει καθ' οιονδήποτε τρόπο τους δοτούς πραξικοπηματίες εσχατοπροδότες επωμίζεται ευθύνες εσχάτης προδοσίας!

     Έτσι, οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί και δικαστές καλούνται να ανατρέψουν, συλλάβουν και δικάσουν μαζύ με τους Έλληνες Πολίτες τον εσχατοπροδότη Λουκά Παπαδήμο και τη συμμορία που τον περιβάλλει ως παραβιάσαντες το Σύνταγμα και ασκούντες εξουσία καίτοι ως ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!

     Η προστασία του Συντάγματος είναι καθήκον όλων μας, με πρώτιστο χρέος την εξέγερση όλων μας εναντίον των δωσιλόγων κυβερνώντων!

     Κατόπιν αυτών,


ΕΝΑ 2012 ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟ, 

ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.