Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 23:43: 

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ 
ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 
ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

     Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙA. 28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα. Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του ιατρού κ.Αντωνίου.


     Αν και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί η ως άνω μήνυση, με την επιμονή του μηνυτού να προωθήσει την μήνυσή του στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο, έφερε αποτέλεσμα.Εκεί η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

     Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

     Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!

     Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξαρτήτως της εκβάσεως που θα έχει η υπόθεση και ανεξαρτήτως του πόσο μαφιόζικα θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Αλλά πώς να βρεθεί αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

     Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!


ΠΗΓΗ: εδώ.


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ:


ΘΑΝΑΤΟΣ 
ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ!


     Μια ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ συμμορία κυβερνητικών δεν αποτελεί νόμιμη Κυβέρνηση και η ύπαρξή της παραβιάζει το Σύνταγμα του οποίου η προστασία αποτελεί καθήκον κάθε Έλληνος!

     Η πραξικοπηματική συμμορία του δοτού Λουκά Παπαδήμου και των ανδρεικέλων που τον περιστοιχίζουν παραβιάζει το Σύνταγμα και καθήκον όλων των Ελλήνων είναι η παραπομπή τους σε νόμιμη δίκη και εκτέλεση επί εσχάτη προδοσία.

     Κάθε στρατιωτικός ή αστυνομικός ή δικαστικός που στηρίζει καθ' οιονδήποτε τρόπο τους δοτούς πραξικοπηματίες εσχατοπροδότες επωμίζεται ευθύνες εσχάτης προδοσίας!

     Έτσι, οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί και δικαστές καλούνται να ανατρέψουν, συλλάβουν και δικάσουν μαζύ με τους Έλληνες Πολίτες τον εσχατοπροδότη Λουκά Παπαδήμο και τη συμμορία που τον περιβάλλει ως παραβιάσαντες το Σύνταγμα και ασκούντες εξουσία καίτοι ως ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!

     Η προστασία του Συντάγματος είναι καθήκον όλων μας, με πρώτιστο χρέος την εξέγερση όλων μας εναντίον των δωσιλόγων κυβερνώντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.