Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΕ ...LONG BOW


     Πρωτοτυπούμε! Προσπαθούμε το δύσκολο και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" τα καταφέρνουμε ...μια χαρά!




     Οι παροικούντες περί την Ιερουσαλήμ της ...Τοξοβολίας γνωρίζουν τους περιορισμούς και τις δυσκολίες της χρήσεως ενός Long Bow, πολύ δε περισσότερο για έναν αρχάριο και ακόμη περισσότερο για την προσβολή ιπτάμενων στόχων! Στην Ομάδα μας όλα αυτά τα ...συνδυάσαμε και με την επιβαρυντική παράμετρο του νυκτερινού "φωτισμού"! Ο Steven είχε την ωραία έμπνευση να μας φέρει το Long Bow που αγόρασε στο τελευταίο ταξίδι του στην Πολωνία κι έτσι, όσοι βρέθηκαν σ΄αυτή την Προπόνηση είχαν την ευκαιρία να τοξεύσουν με ένα τόσο ...ιστορικό Τόξο!


     Οι ομάδες των Συνασκουμένων λειτούργησαν καλά εξαντλώντας το ασκησιολόγιο και ως προς το "ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΩΠΗΣ" το οποίο, πια, γίνεται κτήμα όλων και ως προς τους εκτοξευόμενους στόχους στους οποίους έδειξαν ιδιαίτερη ικανότητα και οι αρχάριοί μας!


     Κυρίως, φαίνεται ότι πια η Ομάδα μας δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες και τα επίπεδα του φυσικού φωτισμού τοξεύοντας το ίδιο καλά με φως ημέρας όσο και νυκτερινό.


     Πολύ ενδιαφέροντα και τα "κοψίματα" στο μάθημα της Μεσαιωνικής Σπαθασκίας για την οποία δείχνουν να ενδιαφέρονται συνεχώς και περισσότεροι Μαθητές και είναι ωραίο να βλέπεις ένα περίκλειστο Ιππευτήριο να εξελίσσεται σε ...αρένα οπλομάχων!


     Η Ομάδα μας απολαμβάνει το πράσινο που έχει απομείνει σ' αυτό τον ταλαίπωρο χώρο ο οποίος υποφέρει ολοένα και περισσότερα δεινά από την κακή χρήση εκείνων που θα έπρεπε να τον σέβονται περισσότερο από κάθε άλλον! 


     Ανεκτίμητο το οξυγόνο που μας προσφέρεται εδώ, σ' αυτόν τον καταπράσινο χώρο τον οποίο, όμως, κάποιοι "άλλοι" βάλθηκαν να αφήσουν κρανίου τόπο, με μία βάρβαρη χρήση που καταστρέφει τόσο το πράσινο όσο και τις υποδομές του.


     Αυτό το θέμα, όμως, είναι τεράστιο και θα παρουσιασθεί σε ξεχωριστό δημοσίευμα, πάντα, πλούσια εικονογραφημένο.


     Και είναι κάποια πράγματα που, επιτέλους, πρέπει να ειπωθούν και να απαιτηθούν και ποινικές ευθύνες! Δεν μπορεί οι δράστες συνεχώς να διαφεύγουν και να παριστάνουν και τους ..."αδιάφθορους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.