Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΟΜΙΔΑ


     Στις 22 Αυγούστου 2011, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, κατηργήθη με υπουργική απόφαση ο μοναδικός Οργανισμός παροχής ιππικής εκπαιδεύσεως στην Ελλάδα, το Κ.Ε.ΙΠΠ.! Αφού προσέφερε τα πλείστα στην Ελληνική Ιππική, η «μνημονιακή» δημοκρατική παραλυσία του «έκλεισε τα μάτια» βάζοντας ταφόπλακα στην, έτσι κι αλλοιώς, υστερούσα ιππική παιδεία της Χώρας μας. Άλλωστε, οι σημερινοί δημοκρατικώς «κυβερνώντες» εδήλωσαν ότι θα "αναπτύξουν" την Χώρα, εισάγοντας …gay τουρισμό και νομιμοποιώντας τα …ναρκωτικά!!


     Περί της καταργήσεως του Κ.Ε.ΙΠΠ. αναφερθήκαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ενώ σε άλλο επιστήσαμε την προσοχή του "αρμοδίου" "υπουργού" στο χρέος διασώσεως των ιστορικών αρχείων του Κ.Ε.ΙΠΠ. τα οποία αφορούν σε ένα ζωτικό τμήμα δημόσιας εκπαιδεύσεως, όπως αυτό της ιππικής. Δυστυχώς, δημοκρατικότατα, τα «υπάρχοντα» του Κ.Ε.ΙΠΠ. πετάχθηκαν στα σκουπίδια, όπως ακριβώς τα κατάλοιπα αγνοημένων νεκρών στα κρατικά νεκροτομεία…

     Εμείς οι Εφιπποτοξότες, με σεβασμό στη «μνήμη» του Κ.Ε.ΙΠΠ. περιμαζέψαμε από τα σκουπίδια ένα περιφρονημένο αντικείμενο: την τελευταία στομίδα! Μια στομίδα που για όλους εμάς τους πιστούς της Φυσικής Ιππασίας δηλώνει «πολλά» και «βάρβαρα», πλην όμως, αποτελεί και ανάμνηση ενός εκπαιδευτικού Οργανισμού ο οποίος, ελέω δημοκρατίας, παρεχώρησε την εκπαιδευτική προσφορά του στον …gay τουρισμό και στα …ναρκωτικά! Κορνιζάραμε αυτό το τελευταίο απομεινάρι του Κ.Ε.ΙΠΠ. κι, εφεξής, θα το εκθέτουμε στη μουσειακή συλλογή μας, εξηγώντας στους επισκέπτες μας ότι στη δημοκρατική Ελλάδα οι «κυβερνώντες» προτιμούν τις …gay συμπεριφορές και τα …ναρκωτικά, από την Ιππική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.