Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ...ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ


     Η πρώτη του επαφή με το Τόξο και τα βέλη υπήρξε πολύ ικανοποιητική. Στην αρχή τα πρόσεξε και δε δίστασε και να τα ...δαγκώσει, για να καταλάβει καλύτερα περί τίνων επρόκειτο! Μιλάμε, ασφαλώς, για το νέο τετράποδο σύντροφο της Ομάδος μας πάνω από τη ράχη του οποίου, σύντομα, θα τοξεύουμε!


     Κυπελλούχος του Ιπποδρόμου (με ό,τι αυτό συνεπάγεται...) ο νεαρός μας τετράποδος έδειξε ότι με ιδιαίτερη ευκολία θα ανελιχθεί σε έναν ...Κένταυρο Έφιππης Τοξοβολίας.


      Ήδη, άρχισε η συστηματική εκπαίδευσή του στα νέα του καθήκοντα και δείχνει ότι θέλει να ανταποκριθεί πολύ γρήγορα. Ιππεύεται ανεπίσακτος και άνευ ηνιών -πια- ανταποκρινόμενος (από την δεύτερη ημέρα κιόλας...) κατά τον καλύτερο τρόπο!


     Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το θερμό ταμπεραμέντο του είναι η πρόκληση για να "μετρήσουμε" τις δικές μας εκπαιδευτικές δυνατότητες και ήδη από σήμερα (δεύτερη μόλις ημέρα) μπορούμε να δηλώσουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι! Αυτό το πιτσιρίκι με τα τέσσερα πόδια υπόσχεται πολλά!


     Και, όταν μετά το τέλος της εκπαιδεύσεώς του βαθμολογούμε τις επιδόσεις του, αυτός ...παρεμβαίνει για να μας υπενθυμίσει ότι, στην πραγματικότητα, αυτές οι επιδόσεις του θα εξελιχθούν σε πολύ καλύτερες απ΄ ό,τι νομίζουμε!


     Μπορεί η Ελλάδα να έχει παραλύσει, στο Μαρκόπουλο, όμως, η εργασία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι καθημερινά αδιάκοπη!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.