Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΝ ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" ;

     Το θέμα της παράνομης απουσίας Ασθενοφόρου από τους επίσημους όσο κι επικίνδυνους "Αγώνες" υπερπηδήσεως εμποδίων που διοργανώνει η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" είναι πασίγνωστο και διεξοδικά το παρουσιάσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας!  Την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" όχι μόνον δεν την ανταγωνιζόμαστε αλλά της έχουμε προτείνει να της καλύψουμε εθελοντικά τα τεράστια κενά Ιππικής γνώσεως που εμφανίζει! Άλλωστε, παρά την εχθρική συμπεριφορά της προς εμάς (στις 5 Νοεμβρίου 2011, τοποθέτησε παράνομα λουκέτα στον προπονητικό μας χώρο στον οποίο δεν είχε δικαίωμα προσβάσεως, ώστε να μας παρεμποδίσει να προπονηθούμε και εξαναγκάσθηκε να τα αποσύρει κατόπιν νομίμων ενεργειών μας) δεν έχουμε λόγο να ανταγωνιστούμε έναν φορέα ο οποίος δεν ασχολείται καν με το αντικείμενό μας! Όμως, μη δεχόμενοι "καπελλώματα" δεν εννοούμε να σιωπήσουμε σε θέματα προδήλως θίγοντα την ευημερία Ίππων αλλά και Ιππέων οι οποίοι "φιμώνονται" από "κανονισμούς" ...πασπαρτού και συμβαίνει να είναι συγγενείς ή φίλοι μας αφού, στην Ιππική όλοι αισθανόμεθα αλληλέγγυοι πλην εκείνων που δεν έχουν ανεβεί σε σέλλα, αρκούμενοι στον ρόλο του "παράγοντα"!   



ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

• Τα σωματεία, που έχουν αναλάβει την διοργάνωση Αγωνιστικής Εκδήλωσης, σε συνεργασία με την ΕΟΙ, υποχρεούνται να μεριμνούν για την παρουσία ασθενοφόρου ενημερώνοντας παράλληλα το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και να έχουν διαθέσιμο φορείο μεταφοράς ασθενούς.
[Σελίς 4]




     Με θράσος χιλίων πιθήκων "παράγοντες" της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" προκάλεσαν Μητέρα αθλήτριας της υπερπηδήσεως εμποδίων η οποία παραπονέθηκε για την ανυπαρξία Ασθενοφόρου κατά την διάρκεια επισήμου "Αγώνος" υπερπηδήσεως εμποδίων, ισχυριζόμενοι ότι η παρουσία Ασθενοφόρου σε Αγώνες είναι ...προαιρετική!

     Κοροϊδεύοντας εαυτούς και αλλήλους, οι "παράγοντες" εμφανίζονται να αγνοούν όχι απλώς Ιππασία και τους κινδύνους της, αλλά και αυτούς τους ίδιους τους "Κανονισμούς" που οι ίδιοι υπογράφουν! Και χωρίς να εξηγήσουν πώς μπορεί να είναι επίσημος Χορηγός τους το "ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ" χωρίς καν την παρουσία ενός ασθενοφόρου, μας αφήνουν υποψίες ότι οι χορηγίες είναι "σε μετρητά" και ...αλλού καταλήγουν.   Έτσι, αντιμετωπίζουν με προκλητικότητα΄, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό, μία Μητέρα η οποία διεμαρτυρήθη νομίμως έχοντας υποστεί την τρομερή βλάβη να βλέπει την κόρη της πεσμένη στο έδαφος και αναίσθητη επί πενήντα λεπτά, λόγω απουσίας Ασθενοφόρου, για να μεταφερθεί τελικώς στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα!

     Η πλήρης απουσία ελέγχου από πλευράς Κράτους των "αθλητικών παραγόντων" κατήντησε τον Αθλητισμό της Χώρας να στιγματίζεται από φαινόμενα Σειραγάκηδων και το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" να υπελίσσεται σε δημοκρατικότατο "AΣΧΡΑ ΕΚΦΥΛΙΖΕΣΤΕ!". Και όταν το ίδιο το δημοκρατικό (πάντοτε!) Κράτος αδιαφορεί για την άσκηση απαραιτήτων ελέγχων, τότε οι Σειραγάκηδες ευνόητο είναι να εξαπλώνουν τη διαστροφή τους μέσα στην Κοινωνία μας! Και ενώ τα κίνητρα του δημοκρατικότατου παιδεραστή ήταν σεξουαλικά δε θα μπορούσαν να θεωρηθούν διόλου πιο επικίνδυνα από τα κίνητρα άλλων επίσης δημοκρατών που είναι καθαρά οικονομικά, αποτιμώντας την ανθρώπινη ζωή στα 199 ευρώ αφού η παρουσία (του πάντα απόντος) Ασθενοφόρου σε "Αγώνες" κοστίζει 200 ευρώ στην "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"! Η ανθρώπινη ζωή, είτε πλήττεται σεξουαλικά, είτε πλήττεται "διαφορετικά" στο ίδιο θλιβερό αποτέλεσμα καταλήγει! 



Στη "θέση" του θα βρεθούν κι άλλοι, όσο κι αν το παίζουν ...καθωσπρέπει!



 Στη διάθεσή μας βρίσκεται όλη η καταγγελία της διαμαρτυρομένης Μητέρας
η οποία μίλησε και με τον ιατρό των "Αγώνων"
της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"
ο οποίος της εξέφρασε την πικρία του
για το ότι η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"
δεν έχει μεριμνήσει ώστε να διαθέτει τα δύο απαραίτητα βοηθήματα
σε περίπτωση ατυχήματος,
που είναι ο απινιδωτής και το οξυγόνο!
Η ιδία Κυρία η οποία θα καταφύγει γραπτώς εντός των ημερών στην F.E.I. ("ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ")
θα μας ενημερώσει με αντίγραφο της καταγγελίας της
κατά της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"
για έκθεση σε κίνδυνο ζωής των αθλητών της
και παραβίαση της
"ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2011".



     Τέλος, ας μη παριστάνουν τους "θιγόμενους" κάποιοι των οποίων τα έργα και οι ημέρες θίγουν και θίγουν, μάλιστα, το δημόσιο περί δικαίου και λογικού αίσθημα!


     Εμείς δεν έχουμε τίποτε να μοιράσουμε με "εκείνους" που δεν ασχολούνται με αυτό που ασχολούμεθα εμείς, εμείς δεν εμπορευόμαστε το ο,τιδήποτε ώστε να θεωρήσουμε "εκείνους" ως ...ανταγωνιστές, μεταξύ ημών κι "εκείνων" κανένα "μήλο της έριδος" δεν υπάρχει και μόνον η απρόκλητη    δίψα "εκείνων" να διατηρήσουν το μονοπώλιο της Ιππασίας υφίσταται! 


     Απλώς, θα υπενθυμίσουμε σε "εκείνους" ότι αυτά που τους καταμαρτυρούμε εμείς δεν αποτελούν ούτε καν το μυριοστό των όσων τους έχει καταμαρτυρήσει ο μοναδικός ειδικός δημοσιογράφος κ. Α. Τασούλης, ο οποίος εκδίδει επί πολλά συνεχή χρόνια το περιοδικό "ΙΠΠΑΣΙΑ" που εκφράζει τον "χώρο" της "αγωνιστικής" Ιππασίας και ο οποίος πασχίζει να βοηθήσει το άθλημα χωρίς παραγοντίστικες βλέψεις.


     Ο εκδότης της "ΙΠΠΑΣΙΑΣ" και Νέστωρ της ιππικής δημοσιογραφίας, κ. Α. Τασούλης, κατ' επανάληψη έθιξε τα κάκιστα "κείμενα" των καρεκλοπαραγόντων προσπαθώντας να αποτρέψει τα δυσάρεστα αλλά οι μηδέποτε ιππεύσαντες αλλά συστηματικώς παραγοντίζοντες αγρόν ηγόρασαν!


     Και η "ΙΠΠΑΣΙΑ" δεν τους τα γράφει "τώρα" αλλά επαναλαμβάνει τα αδιόρθωτα λάθη τους επί χρόόόόόόνια (!) χωρίς να ιδρώνει κανενός εξ αυτών το βαρύκοον ους!


     Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε μαζύ τους, εκτός και εάν η κακή τους μοίρα τους παρασύρει σε διασταυρώσεις οι οποίες θα μας εξαναγκάσουν να επαναλάβουμε τα όσα προ ετών με εκείνον που θεώρησε ότι τον θίξαμε και βρέθηκε καταδικασμένος ακριβώς επειδή "έτσι νόμισε".


     Ή και το χειρότερο, για τους συγκεκριμένους, απλώς να σκανάρουμε και εκδώσουμε σε ειδικό αφιέρωμα όσα έχουν καταγγελθεί από τις στήλες της "ΙΠΠΑΣΙΑΣ" η οποία επί χρόνια αποτελεί "ευαγγέλιο ενημερώσεως" του Κόσμου της Ελληνικής Ιππασίας.


     Όσο κι αν λειτουργήσαμε "πυροσβεστικά"  (οι εν λόγω αγνοούν ότι πολλοί αθλητές είναι κυριολεκτικώς εξεγερμένοι...) είναι καιρός να εγκύψουμε στον σαρωτή και να αξιοποιήσουμε όλο το σπουδαίο αρχείο των δημοσιευμάτων, από "τότε" ως σήμερα, που σηματοδοτούν μια πορεία κάθε άλλο παρά όμορφη για ένα άθλημα μιας Χώρας στην οποία τέθηκαν τα "θεμέλιά" του! Κι έχει αποδειχθεί ότι η σιωπή, έστω και αιδήμων, κάποιους τους αποθρασύνει...


     Γι αυτό κι έχουμε κάθε λόγο να ασχοληθούμε πολύ συστηματικά, όπως άλλωστε το συνηθίζουμε, ώστε πολύ προ της παρουσιάσεως ενός υλικού πρωτογενούς ερεύνης, να λειτουργήσουμε "αναστατικά" για ό,τι ήδη δημοσιευθεί...


     Εάν, βεβαίως, εξακολουθούν να παριστάνουν τους ..."θιγόμενους"...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.