Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"



     Συνεχείς οι πρόοδοι των μαθητών της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και, δικαίως, υπερήφανος ο Εκπαιδευτής τους Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης. Η τελευταία εκπαιδευτική ημερίδα ήταν, βεβαίως, του αγαπημένου μας Μελέτη ο οποίος όχι μόνον ολοκλήρωσε το ασκησιολόγιό του επιτυχώς αλλά και έφθασε σε σημείο και να καλπάσει για πρώτη φορά! ΕΥΓΕ! στον Ίππο, στον Εκπαιδευτή, α ...και στον Μελέτη μας!

     Εμείς, στην Αθήνα, στην έδρα της Ομάδος, η Οικοδέσποινα Μέλια, άνοιξε σαμπάνια κι εγείρει πρόποση στην υγεία της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας": Στην υγειά σας, Μεσσήνιοι Συνασκούμενοι! Πάντα επιτυχίες!


     Διόλου τυχαία η πρόοδος του Μελέτη είναι αποτέλεσμα μιας καλής προπονητικής σχεδιάσεως και επιμελούς εφαρμογής από τον Εκπαιδευτή του Αθανάσιο.


     Και όλη αυτή την επιτυχή προπονητική προσέγγιση την είδαμε σε ό,τι προηγήθηκε, επαληθεύοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Όμως, ο Μελέτης μας σήμερα απεδείχθη και ένας καλός εκπαιδευτής Παραδοσιακής Τοξοβολίας, κρίνοντας από το τοξευτικό αποτέλεσμα του μαθητή του. 


     Έτσι, δείχνοντας ότι μπορεί να μεταφέρει σωστά τις κατευθύνσεις για μία σωστή τόξευση, ο Μελέτης βοήθησε τον μαθητή του και φίλο της Ομάδος μας να την πετύχει με αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα τεχνικής.


     Ο Χρύσανθος βελτίωσε την σχέση του με τον τοξευτικό καλπασμό και το ασκησιολόγιό του, αυτή τη φορά, τον έφερε ακόμη πιο κοντά στο επίπεδο του Εφιπποτοξότη.

     Πλέον, ο Χρύσανθος κινείται σε μια τροχιά υψηλών εφιπποτοξοτικών απαιτήσεων και ο Αθανάσιος κάνει τα καλύτερα για την ταχεία άνοδό του.


     Ο Συνασκούμενός μας, "ανεκάλυψε" την μεγάλη σημασία του κέντρου βάρους του κορμού στη διεύθυνση άνευ ηνιών ενός Ίππου και τον είδαμε να εκτελεί περιστροφές γύρω από επίγειο στόχο με επιτυχείς τοξεύσεις.


     Άψογος καθ΄ όλη την εκτέλεση του ασκησιολογίου του και μέχρι την προβλεπόμενη αφίππευση, ο Χρύσανθος παρέχει, πλέον, πρωταθλητικά εχέγγυα!


     Και όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνονται σε ένα περιβάλλον ιδανικών εγκαταστάσεων με, εξίσου, ιδανικούς Ίππους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.