Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»

 ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ 

ΤΩΝ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»

 


     Σε έναν ιδιωτικό μουσειακό χώρο, στην Κηφισιά, το προσεχές Σάββατο, 30ή Απριλίου 2022 στις 16:00 μ.μ. οι «Έλληνες Κένταυροι» θα φιλοξενηθούμε από έναν φιλόξενο Οικοδεσπότη ο οποίος θα μας ξεναγήσει στον χώρο του, θα μας μιλήσει γι αυτόν, θα τοξεύσουμε σε ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον και θα καθίσουμε όλοι μαζύ να μιλήσουμε για το εκπαιδευτικό πνεύμα των «Ελλήνων Κενταύρων» ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το πνευματικό «μονοπάτι» επάνω στο οποίο «βαδίζουμε» προς αυτοβελτίωση όχι μόνον στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας αλλά σε ό,τι αφορά στις υπάρξεις μας. 

     Ελάτε να μιλήσουμε για …εμάς, να ακούσουμε τον Αρχηγό και τον Ιδρυτή της Ομάδος μας να απαντούν σε απορίες και ερωτήσεις και, κυρίως, να βιώσουμε μιαν ποιοτική συναναστροφή στη θαλπωρή ενός σπανίου χώρου, από τους λίγους που απομένουν… Υποχρεωτική η αμφίεση της Ομάδος μας ακόμη και για συνοδεύοντες Μέλη μας και, εν απουσία αυτής, υποχρεωτικώς μαύρο σύνολο χωρίς επιγραφές, χρώματα ή σχέδια, όπως προβλέπουν οι Κανονισμοί μας. 

     Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό της Ομάδος μας, Εφιπποτοξότη Αντώνη Διαγούπη στο 6942898982, για περισσότερες λεπτομέρειες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.