Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΚΑΙ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΟΥ ΙΠΠΟΥ


     Υπό την καθοδήγηση του Εφιπποτοξότη, πλέον, Αθανασίου Ψωρομύτη, αλλά και την άριστη εκπαίδευση από τον ίδιο του Ίππου της Σχολής του, οι "Έλληνες Κένταυροι Καλαμάτας" έχουν, οφθαλμοφανώς, ..."φουλάρει κινητήρες" και προάγουν με "πρόσω ολοταχώς" την Έφιππη Τοξοβολία! 


     Όλο, πια, το "δυναμικό" των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" απολαμβάνει με ασφάλεια την Ρέα που εκπαίδευσε ο Αρχηγός του Παραρτήματος ο οποίος, πάντως, δεν αρκέστηκε σε όσα σημαντικά πέτυχε διότι συνεχίζει ακάθεκτος στα επόμενα εξίσου σημαντικά.


     Ο Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης, λοιπόν, μετά την επιτυχή εκπαίδευση της Ρέας ως Ίππου Σχολής, από σήμερα ξεκίνησε την εκπαίδευση και του ...Διός, του επιβήτορος και  'άλλου ημίσεος" της Ρέας ο οποίος συσταυλίζεται στην Κοιλάδα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας".


     Ενώ η Ρέα υπήρξε απλώς ένα "δύσκολο" τετράποδο έχοντας μάθει να ζει ...ανεξέλεγκτο, ο νεαρός "βαρβάτος" Δίας, μέσα στο ίδιο πλαίσιο συσταυλισμού, όχι μόνο παραμένει συνδεδεμένος άρρηκτα με την Ρέα και αλλά μεταφέρει σοβαρές επιφυλάξεις για τον Άνθρωπο μη δεχόμενος καν προσέγγιση από το έδαφος.Κι έτσι μέχρι σήμερα παρέμενε ανίππευτος μέχρι που το περιέλαβε ο Αθανάσιος.


     Ακολουθώντας, λοιπόν, την τακτική του "εγκιβωτισμού", ο Αθανάσιος, πάντοτε επί παρουσία της Ρέας, περιόρισε τις αντιδράσεις του Διός και επεχείρησε με επιτυχία να καθίσει στη ράχη του επιτρέποντας στον Δία να αισθανθεί επάνω του την ύπαρξη Ιππέως.


     Η "στρογγυλή" κίνηση του Αθανασίου έφερε τα κατευναστικά αποτελέσματά της στο ζωηρότατο ζώο το οποίο, στο οπτικοακουστικό υλικό της ημερίδος, φάνηκε να αποδέχεται τον Αθανάσιο, πάντοτε, "κατ΄ αρχήν"! Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία του και την δεδομένη προσοχή του, ο Αθανάσιος θα έχει σύντομα και τον δεύτερο Ίππο Σχολής στο "πρόσωπο" του εν λόγω "βαρβάτου"! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.