Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"     Βραχνή, ίσως από το κάπνισμα, η φωνή της κυρίας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής:

     _Πολύ χάι αυτό που κάνετε.

     ίποτε παραπάνω από μία πολεμική τέχνη.

     α φέρω τους δυο γιους μου.

     ι ηλικίας;

     _ Δώδεκα και δεκατέσσερα.

     _Το θέλουν οι ίδιοι;

     φού το θέλω εγώ!

     σείς καλοδεχούμενη αλλά για τα παιδιά είναι απαραίτητο να το θέλουν τα ίδια.

      μάνα αποφασίζει. Κάνετε και κανα παρτάκι έτσι;

     _Όχι, κάνουμε Έφιππη Τοξοβολία!

     _Νταξ αλλά και τα σουαρέ, να ψήσουμε να πιούμε και να γελάσουμε...;

     ιστέψτε μας και χαιρόμαστε και γελάμε αλλά χωρίς τσίκνες και αλκοόλ.

     ταξ τώρα ένα γκριλάκι που δε πιάνει χώρο...

     α 34 αλογάκια του Σταύλου μας δεν μας αφήνουν χιλιοστό για ψησταριές, τι να κάνουμε...

     _Αμάν ρε φίλε σε μαναστήρι πήρα, να φορέσω ράσο!

     χεδόν και δανείζουμε και επινώτια!


     Το τηλεφώνημα αυτό που έγινε πριν λίγες ώρες μας έδωσε την δυνατότητα να επανεκτιμήσουμε το "προφίλ" της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" και, μάλιστα, σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας Προπονήσεως του Παραρτήματός μας των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Φανταζόμαστε, λοιπόν, πλάι σ΄ αυτό το παιδί να τσικνίζει ένα γκριλ και να το κυκλώνουν πότες που γεμίζουν ποτήρια με βιασύνη για να συνοδεύσουν ...κοψίδια.


     Φανταζόμαστε γύρω από αυτόν τον Συνασκούμενο που προσπαθεί να αυτοσυγκεντρωθεί, γλεντοκόπους που χαχανίζουν και αλληλοπειράζονται...


     Φανταζόμαστε τον άνεμο να σηκώνει μερικές χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες και να τις σκορπάει μπροστά στη σκοπευτική ευθεία αυτής της Συνασκουμένης...     Και, τέλος, φανταζόμαστε την συνομιλήτριά μας να τα έχει τσούξει και τρικλίζοντας να πλησιάζει αυτόν τον Συνασκούμενο για να τον σηκώσει και να καθίσει εκείνη ώστε να μη σωριαστεί κατά γης...


     Όχι, είμαστε πολύ υπερήφανοι που δεν ταβερνοποιούμε μια πολεμική τέχνη , επιμένοντας στα οφέλη της ουσίας της! "Σειρήνες" όπως το τελευταίο τηλεφώνημα ενισχύουν την απολυτόττητά μας στην απαρέγκλιτη διατήρηση της "πορείας" που κρατούμε από την ίδρυση της Ομάδος μας, προτιμώντας να ασκούμε το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα μας (ναι, ακόμη και κοιλιακούς και ραχιαίους, όπως οι τελευταίες ασκήσεις των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας") από το να εμφανιζόμαστε ως αρλεκίνοι και να παίζουμε ...κεφτεδομαχίες, ουζομπουγελώματα και μουσταρδοπόλεμο για να γίνουμε πιο ...εύπεπτοι σε όσους αποζητούν κέντρα γνωριμιών και πάρκιγκ ανηλίκων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.