Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

TO ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


     Ενώ οι ψηφίζοντες και ψηφιζόμενοι "(αχ-)αμνοί" με τις επιλογές τους προτίμησαν να σύρονται και πάλι στην εκλογική φαρσοκωμωδία του κΕνοβουλευτισμού, υποχρεωμένοι να αναδείξουν ανανεωτές εξουσιαστικότητος από μία γκάμα δοτών προσώπων που τους χώνει στο μάτι το απρόσωπο, μαζοκρατικό, σύστημα, ο δημοκρατικός "Πολιτισμός" παραμένει ένα πτώμα δεχόμενο συνεχείς "χαριστικές βολές" ως μη ...ώφειλε! Έτσι, λόγω των βουλευτικών εκλογών που εξαγγέλθηκαν, δεν μετατίθεται για νέα ημερομηνία, μόνον, η πολιτιστική εκδήλωση της Ομάδος μας αλλά, δυστυχέστατα, ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ και η παράσταση  της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που ήταν προγραμματισμένη  για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στις 29 Ιουνίου 2019!             




     Kαι, κάπως έτσι και η δική μας εκδήλωση στο "ΣΗΜΑΝΤΡΟ" λόγωτης ίδιας ανωτέρας βίας των εκλογών, ευτυχώς, δεν ματαιώνεται αλλ΄ ανεβλήθη για ευθετότερο χρόνο και μάλλον τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!



     Mε τους καραγκιοζοπαίχτες, από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερή, πίσω από τους μπερντέδες να χειραγωγούν τα εκατομμύρια των μαριονετών που τους ψηφίζουν, θα περάσει κάποιος χρόνος μέχρι που οι κοινωνίες θα συνειδητοποιήσουν την ανοησία τους να χειραγωγούνται από τόσο ταπεινούς "Σπαθάρηδες". Ασφαλώς και δεν μπορούν όλοι να "κουβαλάνε" έναν γόνιμο εγκέφαλο και η ευφυία είναι προίκα των ολίγων! Όμως, οι "Έλληνες Κένταυροι" θα επιμείνουμε να μην επιτρέπουμε σε κανέναν εξουσιαστή να μας χειραγωγεί με, εκ του μακρόθεν, "στριγκάκια", εμμένοντας να συνεισφέρουμε στον Πολιτισμό και όχι στο "mainstream" της μαζοκρατικής αυτοχειρίας υπέρ συμφερόντων κΕνοβουλευτικών εξουσιαστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.