Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ,
ΤΟ ...ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ!



    Ιδρυτική προσδοκία από την έναρξη της λειτουργίας των "Ελλήνων Κενταύρων" ήταν το ...χαμόγελο των Μελών μας και, κατά φωτογραφικό τεκμήριο, όπως μας "έρχεται" από τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας", η αρχική αυτή επιδίωξή μας διατηρείται στα 14 χρόνια της λειτουργίας της Ομάδος μας! 



     Και, όπως επισημαίνει στην αναφορά του μετά το πέρας Προπονήσεως, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, η προσέλευση στη Γραμμή Βολής είναι ανεξάρτητη ...καιρού, διότι και με ζέστη και με κρύο η ...πρόκληση για ...χαμόγελο διατηρεί την ίδιαν ελκυστικότητα!


     Ευχαριστώντας τον αγαπημένο μας Ακάδημο για τις κατευθύνσεις που έδωσε στο τοπικό Παράρτημα όταν υπηρετούσε στην Κέρκυρα, ο Συνασκούμενος Χριστόφορος και στην τελευταία ενημέρωσή του επισημαίνει την σχεδίαση ενός προπονητικού περιεχομένου επικεντρωμένου και στην ευστοχία από στάση όσο και από κίνηση.


     Είναι χαρακτηριστική η πρόοδος των Κερκυραίων Συνασκουμένων οι οποίοι, κατά κανόνα, ρίχνουν το βάρος των Προπονήσεών τους σε κινητικές ασκήσεις και αυτό το λαμβάνουμε όλοι υπ΄ όψη!


     Στην Ομάδα αυτή, άλλωστε, όλοι μάθαμε να διδασκόμαστε από όλους κι αυτό υπήρξε το μεγάλο μυστικό της ομαδικής προόδου μας και το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" με την επιτυχή λειτουργία του μας διδάσκει πολλά κάτι για το οποίο του είμαστε, όλοι, ευγνώμονες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.