Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ"


     Μόλις δεύτερη Προπόνηση των Μελών του νεοσύστατου Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σχηματαρίου" και ο Αρχηγός τους Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης μπορεί να είναι υπερήφανος για την εικόνα των νεαρών μαθητών του στη Γραμμή Βολής.


     Αρμονία διατάξεως και κινήσεως, βέλτιστες στάσεις, ορθή εφαρμογή τεχνικής, ομαδικότητα, ευστοχία!


     Σε μία αντικειμενική διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων προόδου, όπως αυτή της μελέτης του οπτικοακουστικού υλικού μετά από κάθε εκπαιδευτική ημερίδα όπως ισχύει στη Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων", είναι προφανές ότι κάθε εξαγόμενο βασίζεται "επί των τύπων των ήλων".


     Έτσι, με "ομιλούσα" την "γλώσσα" των φωτογραφιών, γίνεται αντιληπτό περί τίνος πρόκειται...


     Κι ας σκεφθεί κανείς ότι όλα τούτα τα παιδιά που φαίνονται σ΄ αυτές τις φωτογραφίας κρατούν, μόλις, για δεύτερη φορά Τόξο στη ζωή τους.


     Για την επιλογή της Ενστικτώδους Τοξοβολίας εκ μέρους των παιδιών αυτών χαιρόμαστε διπλά όχι μόνον για την επιτυχή ανταπόκρισή τους στις απαιτήσεις αυτής της υψηλής τέχνης αλλά, κυρίως, για τα οφέλη που αυτά τα παιδιά θα απολαύσουν μακροπρόθεσμα επαυξάνοντας την αυτοπειθαρχία και την αυτοσυγκέντρωσή τους με όσα θετικά αυτά σημαίνουν στη ζωή τους αλλά και στα μαθήματά τους! Και όλα αυτά με την ευγενή αρωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου "Γεώργιος Σχηματάρης"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.