Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Από τη βιγλατορία του φρουρίου του Καράμπαμπα, στη πανέμορφη Χαλκίδα, το άστυ φαίνεται καδραρισμένο περίτεχνα μέσα σε ένα πλαίσιο φυσικό καμωμένο από τη πυκνή δενδροφύτευση του λόφου.



     Και κάθε ένα δένδρο από τα αμέτρητα που πλαισιώνουν το φρούριο κι ένας παραλλαγμένος φρουρός που προστατεύει αυτό το περίβλεπτο μνημείο απ΄ το  «κακό μάτι»! Όμως γι αυτό το «κακό μάτι» οι «Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος» ασκούνται και βελτιώνονται συστηματικά!



     Σε μιαν εποχή όπου πάμπολλα «κακά μάτια» εποφθαλμιούν τον τόπο μας, με πιο επικίνδυνα από αυτά τα ίδια τα δικά μας …αλλήθωρα, τα «μάτια ενός ατελούς εαυτού» που δε λέει να …αναβλέψει, οι «Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος» επιμένουν στη δική τους φιλότιμη προσπάθεια δίνοντάς μας ελπίδες.



     Ολοένα και πιο βελτιωμένοι, ολοένα και πιο αποτελεσματικοί, ολοένα και πιο …Κένταυροι, οι Χαλκιδείς Συνασκούμενοί μας εισχωρούν ακόμη βαθύτερα στις συντεταγμένες της ενστικτώδους τοξεύσεως ανακαλύπτοντας τους κανόνες της αρμονίας οι οποίοι διασφαλίζουν ένα ευστοχότερο αποτέλεσμα.



     Και, βεβαίως, οι «Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος» δεν φείδονται σεναρίων ώστε να ανταπεξέρχονται με αποτελεσματικότητα σε κάθε πρόκληση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.