Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πολιτισμικώς, το ..."κλήμα" στη σημερινή "Ελλάδα" ήταν ...ξερό, τώρα με το καλοκαίρι το ...τρώει και ο "γάιδαρος", όπου η έκπαγλος σαγιονάρα εκτοπίζει κάθε αισθητική μιας κι η καθόλου Παιδεία έχει ήδη, προ πολλού, ριφθεί στο πυρ το ...εξώτερον! Στα ατυχέστατα νησιά μας, η θερινή περίοδος, δημοκρατικότατα, ενθαρρύνει τον παρα-"Πολιτισμό" της ..."μπόμπας σε ορθάδικο", της καταφυγής στη πολυδιαφημιζόμενη (ακόμη και από κυβερνητικούς παράγοντες...) μαριχουάνας και της υπερκαταναλώσεως παραισθησιογόνων ...χαμηλού κόστους, σε αντιστάθμισμα της βαρέων βαρών φοροληστείας που επιφυλάσσει για τους πολίτες του, το ...φιλολαϊκόν πολίτευμα! Παρά ταύτα τα εδώδιμα και ...αποικιακά, όπου "Έλληνες Κένταυροι" και ο Πολιτισμός ...επιμένει! Το αυτό και στο πολιτισμικώς, παραδοσιακώς ανεπτυγμένο, νησί μας, την πανέμορφη Κέρκυρα στην οποία το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" συνεχίζει ακάθεκτο και εν μέσω θέρους!


     Στο μετα-προπονητικό υλικό που αποστέλλεται στην έδρα μετά από κάθε δραστηριότητα, δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε την τεχνική των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας και το "τοξευτικό Ήθος" που "αποπνέουν" τα καρέ αυτού του οπτικοακουστικού υλικού.


     Παρατηρούμε στάσεις και χειρισμούς, κινήσεις και αποτελέσματα και βλέπουμε πίσω από όλα αυτά μιαν επιτυχέστατη διδασκαλία του τοξευτικού αντικειμένου που μας κάνει περήφανους!


     Δεν έχει καμία σημασία αν στη Γραμμή Βολής παρατάσσονται πέντε ή δεκαπέντε άτομα... Μακράν ημών παρόμοια μαζοκρατικά ψευτοδιλήμματα!


     Σημασία έχει ότι όπου "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", όπως και, εν γένει, όπου "Έλληνες Κένταυροι", η ποιότητα εκπαιδεύσεως και αποτελεσμάτων διατηρείται σταθερά στα υψηλότερα επίπεδα.


     Και αυτό αποδίδεται στον επικεφαλής του Παραρτήματος Χριστόφορο Κασφίκη και στην αφιέρωσή του στην ωφέλεια των μαθητών του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.