Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"
και κάθε ενδιαφερόμενο...


     Κατά την διάρκεια πρόσφατης ημερίδος των "Ελλήνων Κενταύρων" παρετηρήθη σε Συνασκούμενο αδικαιολόγητη δυσχέρεια χειρισμού του Τόξου του και ο Αρχηγός Βολής ζήτησε να επιθεωρήσει το Τόξο διαπιστώνοντας εντελώς εσφαλμένη τοποθέτηση του τόρμου εγκαθιδρύσεως του βέλους επί της χορδής (βλ. παραπάνω φωτογραφία). Στην ερώτηση δε του Αρχηγού Βολής προς τον Συνασκούμενο γιατί τοποθέτησε λάθος τον τόρμο εγκαθιδρύσεως αφού υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο δωρεάν αποστελλόμενο προς όλα τα Μέλη μας pdf, ο Συνασκούμενος απήντησε ότι δεν τοποθέτησε ο ίδιος τον τόρμο εγκαθιδρύσεως αλλά γνωστός έμπορος ειδών Τοξοβολίας, ο ίδιος ο οποίος προσφάτως είχε πωλήσει "ολυμπιακό" Τόξο αντί Παραδοσιακού σε αρχάριο Μέλος της Ομάδος μας παρά την ευκρινή επεξήγηση του Συνασκουμένου μας! 

     Εν προκειμένω, εφιστούμε την προσοχή όλων των Μελών μας να μελετούν προσεκτικά το δωρεάν αποστελλόμενο pdf (ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ) που διαβιβάζεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους αμέσως μετά την εγγραφή τους και στο οποίο περιέχονται οδηγίες ιδιοκατασκευής του τόρμου εγκαθιδρύσεως βελών με αναλυτικήν εικονογράφηση!

     Το να πωλήσεις "ολυμπιακό" αντί Παραδοσιακού Τόξου ενώ θεωρείσαι "ειδήμων" δεν είναι, ασφαλώς, αποτέλεσμα αγνοίας αλλά ξεκάθαρου εμπορικού (ή και άλλου...) λόγου! βεβαίως, στην περίπτωση του εσφαλμένης τοποθετήσεως τόρμου εγκαθιδρύσεως δεν είμεθα ..."μάντεις" ώστε να ερμηνεύσουμε τους λόγους μιας τέτοιας "αστοχίας" για τον 'ειδήμονα" έμπορο και δεν μας απασχολεί και να ερμηνεύσουμε τα αίτια ενός τέτοιου λάθους όμως, παρά το ότι ως Ομάδα προσφέρουσα ΔΩΡΕΑΝ Παραδοσιακή Τοξοβολία και μη έχουσα ουδεμία εμπορική βλέψη, έχοντας παραμείνει μέχρι σήμερα αδιάφορη για το ποιον προμηθευτή θα επιλέξουν ελεύθερα τα Μέλη μας, εν τούτοις, είμεθα υποχρεωμένοι, πλέον να πάρουμε θέση και να συστήσουμε στους "Έλληνες Κενταύρους" εάν επιμένουν σε εγχώριο προμηθευτή να προτιμούν το κατάστημα του κ. Ν. Παπαδάκη, Στουρνάρη 61, τ. 210-5225007, www.npapadakis.gr με τον οποίο ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.


     Εν κατακλείδι, δεν είναι συμπτωματική η σημερινή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκουμένου Χριστοφόρου Κασφίκη ο οποίος σαρκάζει τον εκφυλισμό της Τοξοβολίας, ούτε, επίσης, συμπτωματικό το σχόλιο του Ιδρυτή της Ομάδος "Για τον εκφυλισμό της Τοξοβολίας φροντίζουν οι ομοσπονδίες και τα τσιράκια τους" !

     Σε μία εποχή όπου οι όχλοι συρρέουν ως υποπόδια των εκμεταλλευτών τους ισοπεδώνοντας Αξίες και Θεσμούς, ας περιφρουρήσουμε την Παραδοσιακή Τοξοβολία από τους σαλταδόρους που την ανεκάλυψαν χρόνια μετά την εισαγωγή της στην Ελλάδα από την Ομάδα μας και επιδιώκουν να την διαχειρισθούν ως εμπόρευμα και μόνον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.