Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΤΟΞΕΥΣΕΩΝ


     Ημερίδα συγκριτικής εμπειρίας παραδοσιακών και "ολυμπιακών" τοξεύσεων η παρούσα, για το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος"  και, κατά περιόδους είναι ωραίο να επιβεβαιώνουμε την ορθότητα και ωφελιμότητα του "μονοπατιού" που ακολουθούμε.   


     Επίσης, αυτή η ημερίδα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί "προθέρμανση" των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" για την αυριανή εκπαιδευτικήν ημερίδα στην οποία θα συνεκπαιδευθούν με την Ομάδα των Αθηνών στην Έφιππη Τοξοβολία, Ιππασία, Παραδοσιακή Τοξοβολία αλλά και σε μία  πρόβα Ιππικού Θεάτρου, καλωσορίζοντας την Άνοιξη που έφτασε.


     Στη Κοιλάδα του Κάστρου της Χαλκίδος, σήμερα,χωρίς την παρουσία των αγαπημένων Ίππων τους, ενώ, αύριο, όλοι μαζύ, Ίπποι,"Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος" και Αθηναίοι Συνασκούμενοι στη κυρίως Κοιλάδα εισπνέουμε αναγεννητικά ανοιξιάτικα αρώματα, ιππεύουμε και τοξεύουμε...


     Και να μη το κρατάμε μυστικό, από την Τρίτη η Ομάδα των Αθηνών αναλαμβάνει δράση στο νέο της χώρο μετά την μετακίνηση του Ιππαγωγού μας Δημήτρη ως επικεφαλής ενός από τα πλέον προηγμένα ιππικά κέντρα που διαθέτουμε.


     Αλλά για όλα τούτα και πολλά περισσότερα έπεται ...συνέχεια και ...συνέχεια πολύ δυνατή και συναρπαστική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.