Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Ζηλεύουμε όταν θυμόμαστε ότι μόλις μια βδομάδα πριν βρισκόμασταν μαζύ τους, τοξεύοντας, στον ενεργειακότατο χώρο έξω από τα τείχη του κάστρου Kαράμπαμπα, της Χαλκίδος.


     Στο ίδιο σημείο και αυτή η Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" με ένα ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός εκάστου των Συνασκουμένων από τον επικεφαλής του Παραρτήματος, Εφιπποτοξότη  Γεώργιο Σταυριανόπουλο- Ιφικράτη.


     Ο χώρος προσφέρεται για πολλά εκπαιδευτικά σενάρια και αξιοποιείται επαρκέστατα σε όλες τις Προπονήσεις από τους εκεί Συνασκουμένους.


     Πραγματική περιβαλλοντική ευλογία, όλος αυτός ο περιβάλλων χώρος του κάστρου και."ευτυχώς" που οι ντόπιοι Χαλκιδείς τον αγνοούν προτιμώντας τις ...καφετέριες της παραλίας ώστε να τον αξιοποιούν οι Συνασκούμενοί μας τοξεύοντας ανάμεσα σε ανθισμένες αμυγδαλιές κι ένα καταπράσινο τοπίο.


     Κι αυτή την φορά όλοι ωφελήθηκαν και βεβαίως τα δύο ανήλικα παιδιά τα οποία δείχνουν μία διαρκή πρόοδο η οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ιδιαιτέρως ευεργετική για την βελτίωση της αυτοσυγκεντρώσεως η οποία είναι τόσο απαραίτητη σε όλους και, κυρίως, στις νεαρές ηλικίες.


     Ευγνώμονες ευχαριστίες από όλους μας στον τοπικό Αρχηγό οποίος, παρά την επίμονη ίωση που αντιμετωπίζει, καταφέρνει και διεκπεραιώνει απρόσκοπτα τα προπονητικά καθήκοντά του επ΄ αγαθώ των Μελών του Παραρτήματός του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.