Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ...


     Οι περισπαστικές επιπτώσεις της περιφερειακής οράσεως και ο έλεγχός τους κατά τον σκοπευτικό στοχασμό και η παρελκυστικότητα του απροσδόκητου κινητικού ερεθίσματος κατά την διάρκεια της "Τοξεύσεως εξ' επαφής" ήταν ο πυρήνας του τελευταίου μαθήματός μας σε αυτό το μεγάλο εισαγωγικό κεφάλαιο της ενστικτώδους Τοξοβολίας.


     Με παράλληλη αλλά και αντιμέτωπη διάταξη, οι Συνασκούμενοι σε αυτή τη προχωρημένη εκπαιδευτικήν ημερίδα βίωσαν αλλά και ερμήνευσαν βαθύτερα εκείνο που είχαν προσλάβει από την αρχή των μαθημάτων της "Τοξοβολίας εξ επαφής".


     Ήδη το εισαγωγικό, στην Ενστικτώδη Τοξοβολία, ασκησιολόγιο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σταθμίζει και υποστηρίζει απαιτητικές αντιληπτικές παραμέτρους του μαθητή της Τοξοβολίας ενισχύοντάς τις.


     Θριαμβικό κι αυτό το μάθημα! Όσοι τυχεροί παρακολουθούν την "Τοξοβολία εξ' επαφής" η οποία, εν τέλει, μόνον "εξ' επαφής" δεν παραμένει όσο προχωρεί η διδασκαλία της, με τους μαθητές να προχωρούν ραγδαία χωρίς οι ίδιοι καν να το αντιλαμβάνονται, τόσο ανυψώνεται το επίπεδο ικανοτήτων των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" πολλαπλασιάζοντας προσδοκίες για πολλά...



     Ελάχιστην ώρα μετά την ανάρτηση του παραπάνω κειμένου λάβαμε στην ηλεκτρονική γραμματοθυρίδα της Ομάδος μας το ακόλουθο μήνυμα:

     «Aγαπητοί Κένταυροι στη φωτογραφία της ανάρτησης σας βλέπω να τοξεύετε  ο ένας εναντίον του άλλου και  δε σας κρύβω ότι ανατριχιάζω με τη σκέψη ότι αυτοί μπορούν να καρφωθούν αν τα βέλη ξεφύγουν λιγάκι και πάλι δε θα κρύψω ότι βλέποντας τις φωτογραφίες σας με τα άλογα ανατριχιάζω με τα αμέτρητα επικίνδυνα που βλέπω να κάνετε και που σας βλέπω και χωρίς καπέλο ιππασίας. Τα βέλη σκοτώνουν και τα άλογα σκοτώνουν. Δε φοβάστε;

Ι. Κολοκοτρώνης 14/10/2016, 13.26 μ.μ.»



     Αγαπητέ κ. Ι. Κολοκοτρώνη,

     Κατ΄ αρχήν, όχι δε φοβόμαστε διότι αν φοβόμασταν ή δεν θα κάναμε αυτό που κάνουμε  ή θα είχαμε σκοτωθεί προ ...πολλού!

     Ούτε τα Τόξα, ούτε οι Ίπποι ...σκοτώνουν αλλά, αντιθέτως υπεστήριξαν, υποστηρίζουν και θα υποστηρίζουν την ανθρώπινη προσπάθεια για επιβίωση και ευημερία. Εκείνο που σκοτώνει είναι η ανθρώπινη βλακεία την οποία καταπολεμούμε ...αλύπητα στην Ομάδα μας!

     Έτσι, καταπολεμώντας την ανθρώπινη  βλακεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στα 10 χρόνια της λειτουργίας της Ομάδος λειτουργούμε απρόσκοπτα και τους λόγους της επιτυχούς αποφυγής κάθε κινδύνου θα τους διαβάσετε εδώ:  

     Έρρωσθε και μάχεσθε, άνευ φόβου αλλά μετά πάθους! Τότε και μόνον τότε η ζωή είναι ασφαλής!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.