Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

NYXTA, AΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ...ΟΜΙΧΛΗ
ΜΕ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΕΞ' ΕΠΑΦΗΣ


     Αν και ο Δάσκαλός μας Κάσσαι Λάιος προπονείται με το ξημέρωμα ώστε να μπορεί ευκολότερα να επικοινωνεί, όπως εξηγεί, με τα πνεύματα των Προγόνων του, εμείς προτιμήσαμε  να προπονηθούμε στη Τοξοβολία εξ' επαφής, χθες  Πέμπτη, 27η Οκτωβρίου, με την δύση του ηλίου ...νυχτώνοντας σε ένα καταπράσινο τοπίο στη καρδιά της Αθήνας.


     Ο Συνασκούμενος Γεώργιος ανέλαβε να μυήσει την ομάδα των πρωτοεισάκτων στη Τοξοβολία εξ επαφής σε ένα επόμενο στάδιο, ενώ οι πλέον προχωρημένοι ασκήθηκαν στις "επιτραπέζιες' ασκήσεις για ένα πρώτο ζέσταμα.


     Αυτή η βραδυά είχε πολύ τρέξιμο για μια καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου, κάτι απαραίτητο για τη στοχαστική διαδικασία.


     Οι προχωρημένοι μας, αφού "ζεσταίνονταν" στο τραπέζι, έτρεχαν σαράντα μέτρα για να τοξεύσουν δύο βέλη, επιστρέφοντας και πάλι στο τραπέζι.


     Οι δύο τοξεύσεις των προχωρημένων μας γίνονταν επί αποστάσεως δέκα πέντε μέτρων, αλλά με ταχύτητα και ορμή, πριν επιστρέψουν στο ...γαλήνιο τραπέζι. Μια ανάλογη άσκηση γίνεται και στη Κοιλάδα όπου οι Συνασκούμενοι διανύουν τρέχοντας πολύ περισσότερο μήκος για να τοξεύσουν ένα μόνον βέλος και ...ανακυκλώνουν. Σοφός Δάσκαλος ο Κάσσαι Λάιος...


     Εν τω μεταξύ, οι πρωτοείσακτες ολοκλήρωσαν το εισαγωγικό ασκησιολόγιο και κρίθηκαν έτοιμες να εκτελέσουν τις πρώτες "επιτραπέζιες" ασκήσεις.


     Και αυτές δεν άργησαν να καταφέρουν τις πρώτες εύστοχες τοξεύσεις τους στα γνωστά ...μπαλλάκια και αμέσως μετά άρχισαν κι αυτές την ωραία νυκτερινή "κούρσα" τους τοξεύοντας και τρέχοντας μέσα στο σκοτεινό δασώδες τοπίο.


     Και όσο οι τρεις Συνασκούμενες προετοιμάζονταν για τη δική τους συνέχεια, οι προχωρημένοι στη Τοξοβολία εξ' επαφής συνέχιζαν τη δική τους "επιτραπέζια" δράση...


...η οποία δράση είχε το επιμύθιο ενός δυναμικού τρεξίματος μέσα στο δενδροφυτευμένο χώρο.


     Τελικώς, την ...θηλυκή "τριάδα" συντόνισε η Μαρίλη μας και οι Συνασκούμενες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, όπως και όλοι όσοι εισάγονται στη Τοξοβολία εξ' επαφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.