Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

KHADAK ΑΕΡΙΝΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ



     Η διάδραση σε μία προπονητική συνεδρία "Τοξοβολίας εξ' επαφής" μεταξύ προπονουμένου κι Εκπαιδευτή είναι, πραγματικά, συγκλονιστική. Ένα πελώριο αλλά και αόρατο καταγάλανο khadak ανεμίζει μπροστά στη σελήνη, αποκαλύπτοντας και συγκαλύπτοντας εμπειρίες πάνω στο τοξευτικό oovo.


     Όσο περισσότερο εισχωρούμε σ΄ αυτή τη μυητική διαδικασία της Ενστικτώδους Τοξοβολίας τόσο και ακριβέστερα προβλέπουμε το τοξευτικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να μπορούμε να αναλύσουμε τούτο το άρρητο μετείκασμα...


     λες οι αλήθειες δεν είναι για όλα τα αφτιά..." γράφει στην "ώρα τρίτη" της "πρώτης ημέρας" στο "Όνομα του Ρόδου" ο Ουμπέρτο Έκο...


     Πολύ γρήγορα θα αναδειχθούν πραγματικοί Εκπαιδευτές της "Τοξοβολίας εξ'  επαφής" που θα βοηθήσουν όλους τους Συνασκουμένους να εισχωρήσουν στο πνεύμα της.


     Χωρίς πολλά και, δη, περιττά λόγια, ο χρόνος που επενδύεται αυτά τα υπέροχα φθινοπωρινά απογεύματα στο τοξευτικό μας oovo θα κερδοφορήσουν για όλη την Ομάδα μας.


     Και όχι αργά, η Ελληνική Ενστικτώδης Τοξοβολία θα έχει ακόμη έναν λόγο να αναγνωρίζει τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ως πρωτοπόρους!


     Και τα δικά μας αφτιά ήδη ακούνε θετικούς ψιθύρους γι αυτή τη διδασκαλία που μπόρεσε να υλοποιηθεί εξ αιτίας μιας τυχαίας συναντήσεως ...αγνώστων, σε ένα βαγόνι του μετρό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.