Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ΜΑΚΡΑΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΑΓΚΥΛΩΣΕΩΝ


     Όπως διακηρύξαμε κάποτε στο 6ο Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν πάσχει από δημοκρατικές αγκυλώσεις ...αριθμητικών πληθύων και είναι, πάντοτε, έτοιμη να ασχοληθεί με τον "έναν"! Και, σήμερα, με την υψηλότατη θερμοκρασία όταν όλοι συρρέουν στις παραλίες η τακτική εβδομαδιαία μας Προπόνηση στην Παραδοσιακή Τοξοβολία έγινε με έναν παρόντα στην Γραμμή Βολής αλλά με πολλές καπνίζουσες ...αντικουνουπικές σπείρες προς αποφυγή "συνεπειών" διόλου ευχάριστων!     Αυτή η εξατομικευμένη Προπόνηση ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον νέο Συνασκούμενό μας να επικεντρωθεί χωρίς περισπασμούς στην αυτοβελτίωσή του ξεκινώντας από την όπλιση του Τόξου.


     Το επόμενο βήμα και πριν την τόξευση ήταν η εκμάθηση της σωστής αφαιρέσεως των βελών από τον στόχο.


     Πολλές προσομοιώσεις ορθών χειρισμών και ορθής τεχνικής για να μπουν εξ αρχής τα "πράγματα" στη θέση τους.     Και, τέλος, "αναγνωριστικές" τοξεύσεις σε ένα πρόγραμμα προθερμαντικής Τοξοβολίας εξ Επαφής.


     Μακάρι να μπορούσαμε να αφιερωνόμαστε εξατομικευμένα στα Μέλη μας κι αυτό φάνηκε στον "τελικό απολογισμό" της σημερινής ...μονοπρόσωπης Προπονήσεως.


     Πράγματι, το επί του στόχου αποτέλεσμα "ομιλητικότατο" μας παραπέμπει στην αποτελεσματικότητα των ολιγοπρόσωπων "σχημάτων, όπως, οίκοθεν, νοείται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.