Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πόσοι διαφορετικοί προορισμοί μέσα από τον ίδιο γεωγραφικό χάρτη: Αυτό σκέπτεται όποιος παρατηρεί το οπτικοακουστικό υλικό των Προπονήσεων της Ομάδος μας προσέχοντας την, κατά περίπτωση, κατάληξη!


     Ίδια και η "εικόνα" στην περίπτωση του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπου ο επικεφαλής του, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης με πραγματική αφοσίωση στη πρόοδο των μαθητών του, καταφέρνει κάθε φορά να μας ξαφνιάζει με το αποτέλεσμα κάθε Προπονήσεως.


     Στις φωτογραφίες των Προπονήσεων των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας παρατηρούμε την μαχητικήν ορμή τους και το γόνιμο αποτέλεσμα ευστοχίας να επιστεγάζει την προσπάθειά τους.


     Κι όμως, στο "επιδερμικό" ..."μάτι", παραμένει μία επανάληψη διαδικασιών χωρίς να διακρίνεται το απολύτως "ξεχωριστό" που κάθε φορά χαρακτηρίζει το ασκησιολόγιο της κάθε Προπονήσεως.


     Έτσι, και στο νησί των Φαιάκων η Τοξοβολία υπηρετείται από τον Χριστόφορο και τους μαθητές του προάγοντας την ουσία της και τις δεξιότητες των Συνασκουμένων κάθε φορά, χωρίς διακρίσεις φύλου και ηλικιών.


     Γι αυτό και τα χαμόγελα είναι τα ίδια σε μικρούς και μεγάλους αφού τα βέλη τους βρίσκουν στόχο.


     Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας στέκονται ακλόνητοι στη Γραμμή Βολής όπως και στην τελευταία Προπόνησή τους, απαρνούμενοι τις ωραίες παραλίες του πανέμορφου νησιού τους.


     Και ειδικώς με την ευκαιρία της τελευταίας Προπονήσεώς τους η οποία διεξήχθη την παραμονή των γενεθλίων του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", όλη η Ομάδα μας στέλνει στον αγαπημένο μας Χριστόφορο εγκάρδιες ευχές για ευτυχή μακροημέρευση και την προσδοκία όλων μας να προσφέρει την σοφία του στους μαθητές του και σε όλους μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.