Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ..."ΚΑΤΑΧΝΙΑ"


     Για τους "Έλληνες Κενταύρους" αυτό το καλοκαίρι είναι ολοφώτεινο όπως κι όλα τα προηγούμενα και  κάθε άλλο παρά καταχνιά έχει! Το "Καλοκαίρι και Καταχνιά" του Tennessee Williams, μπορεί να είναι ένα ωραίο έργο που το θυμόμαστε ακόμη και με συμμετέχουσα φωνή αυτή της Λίνας Κρασσά αλλά μακράν ημών των Κενταύρων οι "καταχνιές", εν γένει...


     Δεν προλάβαμε να "ξεπεζέψουμε" από το πούλμαν της τελευταίας μας υπέροχης εκδρομής στην Εύβοια και πέσαμε με τα μούτρα για την οργάνωση της επόμενης στην ...Βοιωτία.


     Ταυτοχρόνως, οργανώνουμε τα μαθήματα αλλά και τα ωραία δρώμενα του Ιππευτηρίου για το ερχόμενο Σάββατο καθώς και το προπονητικό πρόγραμμα Τοξοβολίας της Κυριακής.


     Και σαν να μην έφταναν όλα τούτα, βρήκαμε χρόνο να εκστρατεύσουμε και για την εξόντωση των μικρών και μεγάλων ζιζανίων του κήπου της έδρας της Ομάδος μας επιδιδόμενοι σε μιαν επέμβαση εναντίον παρασιτικών δένδρων και φυτών.


     Με την ανιδιοτελέστατη βοήθεια του Φίλου της Ομάδος μας Σταύρου έγινε μια συνδυασμένη επιχείρηση εξουδετερώσεως δυο μεγάλων επιθετικών δένδρων που "πνίγουν" έναν κήπο και σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφαιρούνται.


     Στη δική μας περίπτωση αυτά τα "τέρατα" είχαν διαλάθει της προσοχής μας επί χρόνια με αποτέλεσμα ο Σταύρος να τα παρατηρήσει αμέσως και να καταστρώσει επιθετικό σχέδιο.


     Αφού άνοιξε τρύπες στους κορμούς των εχθρών (κάτι μας θυμίζει αυτό...) έχυσε ειδικό φάρμακο φροντίζοντας για τον ασφαλή χειρισμό της όλης διαδικασίας χωρίς υστερίες αλλά με μέτρα τα οποία πήραμε.


     Το ίδιο φάρμακο έχυσε και σε μικρότερα ζιζάνια τα οποία έδειξαν ότι αμέσως μας ...άδειασαν τη γωνιά.


     Η απαλλαγή μας από τα μεγάλα, αυτά, παρασιτικά δένδρα υπόσχεται γρήγορη ανάπτυξη όλου του κήπου μας με την διευκόλυνση του ηλιακού φωτός να διεισδύσει περισσότερο.


     Χάρη στην ανεκτίμητη βοήθεια του Σταύρου μας ήδη έχουμε ωραία δείγματα στον κήπο μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και πολλά περισσότερα!


     Α! Και όπως είπαμε, καμιά "καταχνιά" για μας τους Κενταύρους, όσο κι αν οι γύρω μας υποκύπτουν στις δανειολαγνικές μεθοδεύσεις του κοροϊδοϊού επανεισπνέοντας τα απόβλητα της εκπνοής τους παγιδευμένοι σε ...μάσκες, όπως ακριβώς επανεκλέγουν εθνικά απόβλητα επαναλαμβάνοντας το κοινοβουλευτικό έγκλημα κατά πως θέλουν οι δανειστές και αφέντες τους! Εμείς, ως Πλατωνικοί (και όπως μας ετεροπροσδιορίζει η νόσος των ηλιθίων), θα συνεχίσουμε να εισπνέουμε καθαρό οξυγόνο στην "αυλή" μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.