Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ...ΟΡΓΑΖΟΥΜΕ


     Βυθισμένος στους χάρτες του ο Μηνάς, προετοιμάζεται για την εκδρομή της Κυριακής με στόχο να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, προετοιμαζόμενος για τις επόμενες εξορμήσεις, τα διήμερα, πλέον, εσωτερικού αλλά και την πολυήμερη του εξωτερικού. Στόχος του Μηνά είναι να κάνει ολοκληρωμένες προτάσεις στον διοργανωτή μας Αριστείδη Μαρούλη με ωραίους προορισμούς, ωφέλιμα προγράμματα και προσιτές τιμές σε μιαν εποχή όπου και η τελευταία δραχμή (εμείς επιμένουμε στο εθνικό μας νόμισμα) είναι πολύτιμη!


     Ήδη ο συνεπέστατος Μηνάς έχει επιθεωρήσει και το υλικό ώστε οι ταξιδιώτες μας να απολαύσουν μιαν ατμοσφαιρική Τοξοβολία σε ενεργειακά σημεία όπως συνηθίζουμε πάντοτε ωφελώντας εαυτούς και αλλήλους, Και στον λιγοστό χρόνο του μετά την πολύωρη και κοπιαστική δουλειά του οργανώνουμε και την παρουσία της Ομάδος στα 8α Παναθήναια που τα περιμένουμε σαν και τι για να χαρούμε με Συνέλληνες και να τιμήσουμε την Πολιάδα Αθηνά!


     Στην αυλή της έδρας της Ομάδος μας, ταυτοχρόνως, κάποια άλλα χέρια φροντίζουν να καλλιεργούν τα φυτά και να περιποιούνται όσους καρπούς ήδη εμφανίστηκαν, όπως τη χαριτωμένη μελιτζανιά μας.


     Το ίδιο καρπερή και χαριτωμένη κι η πιπεριά μας με τον πρώτο καρπό της στη διάθεσή μας.


     Στους "Έλληνες Κενταύρους" εν εργασία ...οργάζουμε αλλά βρίσκουμε και χρόνο ώστε να καθησυχάζουμε τους απανταχού και καθ΄ ομολογία τους, ...κακοπίστους κ.κ. ...Σαχλαμούρηδες οι οποίοι ακόμη δεν κατάλαβαν ότι το μίσος που παράγει η συρμώδης δυσφορικότητα ενέχεται για καταλυτικά αυτοάνοσα που κυριαρχούν στις στατιστικές θανάτου! Κι αυτό πως να τους το εξηγήσουμε ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν κι αυτοί ...αειθαλείς;...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.