Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



«Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι»

Ηράκλειτος


     Η αρχαία μας γραμματεία παραμένει πραγματικός "φάρος" αληθείας ζωής μέχρι σήμερα και, ως φαίνεται, στο διηνεκές! Και τούτο επαληθεύεται και από την τελευταία Προπόνηση των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας!

     Η φράση του Ηρακλείτου «Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι», αν και επαυξημένη εις ...τριπλούν, επαλήθευσε και πάλι το παραπάνω συμπέρασμα, παρακολουθώντας την εξάσκηση των  τ ρ ι ώ ν στην αυλή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".

     Σε ένα καθεστώς Προεδρευομένης Γκομενοκρατίας του οποίου οι "άρχοντες" αποτελούν ανθρωποειδή απορρίμματα εμπτυόμενα επί ...πασαρέλας, είναι φυσικό όλους τους υπηκόους να ... "σκιάζει η φοβέρα" και να τους "πλακώνει η σκλαβιά", κλείνοντάς τους στις τρύπες τους τις οποίες, ευσχήμως, αποκαλούν ..."σπίτια"!

      Όμως, στην ίδια Προεδρευομένη Γκομενοκρατία είναι υπέροχο να απολαμβάνεις ανδρώες εξαιρέσεις να συνεχίζουν να παραμένουν ορθοί και, κυρίως, ζωντανοί, περιφρονώντας το τυραννικό πλαίσιο που διαμορφώνουν τα ανθρωποσκούπιδα προκειμένου να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους επί του όχλου!

     ΕΥΓΕ! στους τ ρ ε ι ς οι οποίοι, αδιαφορώντας για τα ένθρονα ανθρωποσκύβαλα, συνεχίζουν να ασκούνται, διεκδικώντας και κερδίζοντας το δικαίωμά τους στο "ΕΥ ΖΗΝ" εκεί όπου και το απλό "ζην" αμφισβητείται από τα καθάρματα μιας εξουσίας ελέω μαζοκρατικής ηλιθιότητος!

     Και ΕΥΓΕ! στους  τ ρ ε ι ς  διότι υλοποιούν την προσδοκία όλων των "Ελλήνων Κενταύρων" οι οποίοι διεκδικούμε με μία Τιμή η οποία νοείται ως πίστη στις Αξίες και στις επιλογές μας η οποία μας υπαγορεύει το χρέος μας να διατηρούμεθα σε συνεχή και αδιάλειπτο δ ρ ά σ η  αποφεύγοντας τον αφανισμό που μας επιφυλάσσουν τα εξουσιαστικά σκύβαλα!

     Συνασκούμενοι, Κερκυραίοι, Κύπριοι, Μεσσήνιοι, Χαλκιδείς και όπου γης "Έλληνες Κένταυροι", έρρωσθε μαχόμενοι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.