Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


    H πολυχρωμία στη Γραμμή Βολής μας προτρέπει να καλωσορίσουμε νέους Συνασκουμένους και, ομολογουμένως, τόσο εκτεταμένη πολυχρωμία μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά βλέποντας το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας Προπονήσεως των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".

     Και το σημαντικότερο είναι ότι οι αυτοί οι καλοδεχούμενοι νεοείσακτοι, ένας προς έναν, πέραν των αθλητικών σωματοτύπων τους, δείχνουν και αξιοπρόσεκτη άνεση στον χειρισμό του Τόξου.

      Πολυπρόσωπη η Γραμμή Βολής στην κερκυραϊκή Κοιλάδα, σοφά κατατετμημένη από τον επικεφαλής του Παραρτήματος Συνασκούμενο Χριστόφορο Κασφίκη, βοήθησε όλους τους Φαίακες Συνασκουμένους, παλιούς και πρωτοείσακτους, να αποδώσουν εξαιρετικά τοξευτικά στιγμιότυπα.

     Έτσι, σταθερά, είδαμε και πάλι "εξάρσεις" κινητικών επιδόσεων, όπως κάθε φορά οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί συνηθίζουν να μας τέρπουν με το ασκησιολόγιό τους.

     Καλωσορίζουμε εγκαρδίως τους νεοείσακτους Συνασκουμένους των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ευχόμενοι να απολαύσουν τα όσα υπέροχα από την Παραδοσιακή Τοξοβολία απολαύσαμε, απολαμβάνουμε και θα απολαμβάνουμε κι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.