Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΞΙΦΟΣ


      Σταθερός μαθητής στην Σχολή "HEMA -Societas Milites Getae" ο Αρχηγός των Παραρτημάτων των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος και Σχηματαρίου", Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, επιβεβαιώνει την προτροπή του Δασκάλου Kassai Lajos ''practise, and practice and practice...'' εμφανίζοντας ολοένα και στενότερη σχέση με αυτό το υπέροχο όπλο.


     H συστηματικότερη εμπλοκή του αγαπημένου μας Ιφικράτη με το μακρύ ξίφος μας δίνει, πλέον, συναρπαστικά στιγμιότυπα χειρισμών και εμπλοκών που προμηνύουν την σύντομη έξοδό του στο αγωνιστικό πεδίο.


     Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον της Σχολής ενός πολεμικού λαού όπως οι Δάκες, όπου ασκείται ο Ιφικράτης λόγω της μόνιμης διαμονής του για επαγγελματικούς λόγους στο Βουκουρέστι, είναι φυσικό κάθε μαθητής να προοδεύει κι εμείς εξ αποστάσεως να απολαμβάνουμε "σκηνές" όπως αυτές που μας προσφέρει το οπτικοακουστικό υλικό από τα μαθήματα του Ιφικράτη.


     Στον απόδημο Συνασκούμενό μας ευχόμαστε πάντοτε να προοδεύει όπου και αν βρεθεί αφού αυτός είναι και ο κανόνας ζωής όλων των "Ελλήνων Κενταύρων"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.