Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020


ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ 
ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ      Σήμερα το πρωί, 3 Ιανουαρίου 2020, ο "Παναθηναϊκός" πέταξε στα σκουπίδια τα μετάλλια των αθλητών του και την ίδια την ιστορία του!     Μπροστά στην κεντρική είσοδο (Λ. Αλεξάνδρας) του ιστορικού γηπέδου "Απ. Νικολαίδης", μια οδυνηρή έκπληξη περίμενετους διερχομένους παρατηρώντας έναν ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ γεμάτο κορνιζαρισμένα μετάλλια διαφόρων αθλητών από διάφορα αγωνίσματα της ιστορικής αθλητικής Ομάδος των Αθηνών!     Γύρω από τον κάδο ένας χορός γύφτων άρπαζε ό,τι προλάβαινε και τα φόρτωνε σε τρία τρίκυκλα που ήσαν παρκαρισμένα μπροστά στο γήπεδο για να διακομίσουν την ιστορία του «Παναθηναϊκού» σε χέρια που σέβονται περισσότερο την ιστορία της μεγάλης Ομάδος αλλά και τον ίδιο τον Ελληνικό Αθλητισμό εν αντιθέσει προς τις επίσημες «Αρχές» του που τον πετάνε στα …σκουπίδια!

     Τραγικό στίγμα κρατικής εγκληματικότητος του Υπουργείου «Πολιτισμού» της κ. Λίνας Μενδώνη ως πολιτικής προϊσταμένης του Αθλητισμού και όσων «κατιόντων» ελεεινών «παραγόντων» εκτρέφει το ανάξιο δημοκρατικό και …»αντιφασιστικό» σύμφυρμα που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας μας!

     Οικτρή αίσθηση να παρατηρείς κόπους ατομικούς και οικογενειακούς, θυσίες κατακτήσεως αθλητικών διακρίσεων από Πολίτες ευγενών προθέσεων απέναντι στο πολιτισμικό αγαθό του Αθλητισμού ριγμένες στα  σ κ ο υ π ί δ ι α,  εν μέσαις Αθήναις, στο  π ε ζ ο δ ρ ό μ ι ο  του ιστορικότερου αθλητικού της Συλλόγου!

     Ως "Έλληνες Κένταυροι" οι οποίοι περιφρονήσαμε συνειδητώς τις επανειλημμένες προσκλήσεις του ΣΕΓΑΣ να καταντήσουμε Μέλη του, αισθανόμεθα πολλαπλώς δικαιωμένοι για την επιλογή μας να ενταχθούμε στο δυναμικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (World Horseback Archery Federation) αρνούμενοι να δούμε τις δικές μας παγκόσμιες διακρίσεις στον ...σκουπιδοτενεκέ πεταμένες από τους, ντόπιους, αλητήριους "παράγοντες"! Για άλλη μια φορά οι επιλογές μας αποδεικνύονται ορθές εν μέσω μιας παραλυμένης δημοκρατικής και "αντιφασιστικής" κοινωνίας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.