Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Όποιος γνωρίζει την χειμωνιάτικη (και όχι μόνον…) Κέρκυρα την λατρεύει για την βροχερή της «εσωστρέφεια» που μπορεί να διαρκέσει μέρες…   


     Παρά ταύτα, η βροχερή Κέρκυρα δεν "εκπέμπει" μελαγχολία αλλά μιαν διακριτικήν αριστοκρατικότητα και σήμερα, αυτή την αριστοκρατικότητα νιώσαμε, ακόμη και εξ αποστάσεως, παρατηρώντας το νοτισμένο πλακόστρωτο του προπονητικού χώρου των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" οι οποίοι, παρά τον υετό του νεφεληγερέτη ολοκλήρωσαν επιτυχώς την πρώτη τους, για το 2020, Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας!


     Μια ζενική Προπόνηση ακόμη και χωρίς …Τόξα, ευθυγραμμισμένη με την γόνιμη «ανατολικότητα» του επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη ο οποίος, πάντοτε, επιτυγχάνει να βάζει την πολύ ποιοτικήν «υπογραφή» του κάτω από κάθε δράση των ευτυχών μαθητών του.


     Και πάλι αιφνιδιαστικό το τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα (και πρώτο της νέας χρονιάς) των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» προσφέρει για όλους μας γόνιμο ερέθισμα μελέτης τοξευτικών παραμέτρων λίαν ωφέλιμων για όλους μας.


     Ευχές για ό,τι αγαθό στους Κερκυραίους Συνασκουμένους μας και γόνιμην έμπνευση στον επικεφαλής τους ώστε, όλοι μαζύ, να συνεχίσουν να προοδεύουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.