Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Των Μαθητών του Σχολείου Ιππικού Θεάτρου
των "Ελλήνων Κενταύρων"


Θέατρο, είναι η ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει μέσω του σώματός του, τις ανακαλύψεις του από την ακροβασία μεταξύ ύλης και πνεύματος. Χορός είναι η αποθέωσητης ζωής εκπεφρασμένης ως κίνηση.


ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΔΡΙΤΣΑΣ
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης.Ιππική είναι η θαρραλέα απόδραση από τον ανθρώπινο μικρόκοσμα στον φυσικό μακρόκοσμο με όσα διδάγματα κι ωφελήματα αυτό μας προσφέρει. Το πέρασμα στενό και άβολο, όμως στην έξοδό του η θέωση εξασφαλισμένη με την [κοσμο-]θέαση απέραντη. «Μάτια» …ψυχής να ‘χεις να βλέπεις

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ
Εκπαιδευτής,
Απόφοιτος Ιππικής Ακαδημίας του Αυτοκρατορικού Ιπποφορβείου της Lipica
     Οι επικεφαλής της θεατρικής εκπαιδεύσεως Γιάννης Γ. Δρίτσας και ο επικεφαλής της ιππικής εκπαιδεύσεως Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης της νεοσύστατης Σχολής Ιππικού Θεάτρου των "Ελλήνων Κενταύρων", προσκαλούν τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στην παράσταση του "Μιχαήλ Μαρούλλου Ταρχανιώτη" σε κείμενο του Ιστορικού Βασιλείου Φράγκου να βρίσκονται στην έδρα της Ομάδος, το Σάββατο 9η Ιουνίου 2018 στις 17:00 μ.μ. [αμέσως μετά την καθιερωμένη Προπόνηση] προκειμένου να τους γίνει ένα καλωσόρισμα και να απαντηθούν, τυχόν, απορίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.