Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΤΟ "ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ  ΛΑΚΤΙΣΜΑ"
ΤΗΣ 
ΣΧΟΛΗΣ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ


     Eυρυμαθέστατος και ευφραδέστατος, ο Γιάννης Δτίτσας, έχοντας μελετήσει σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, το θέατρο, την σκηνοθεσία, τον κλασικό χορό αλλά και την γλυπτική, έχοντας αποφοιτήσει από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, όπως επίσης και από Σχολές Θεάτρου, δεν ήταν δυνατόν να μη μας μαγνητίσει με τα όσα σήμερα μας είπε, ξεκινώντας, ουσιαστικά, το μεγάλο εγχείρημα των "Ελλήνων Κενταύρων" με την νέα Σχολή Ιππικού Θεάτρου της οποίας "πυλώνας" της θεατρικής διδασκαλίας θα είναι ο ίδιος.


     Πολλές και σημαντικές οι επεξηγήσεις του για το περιεχόμενο των μαθημάτων καθώς και για την σημασία ειδικών εκπαιδευτικών παραμέτρων, είχαμε την ευκαιρία να "αλιεύσουμε" όσοι τυχεροί, σήμερα, τον παρακολουθήσαμε .


     Ο Γιάννης Δρίτσας με την μεγάλη θεατρική εμπειρία του και την ανιδιοτέλειά του που χαρακτηρίζει ολόκληρο τον προσωπικό του βίο, ενσαρκώνει την καλύτερη εγγύηση της επιτυχίας του θεατρικού οράματός μας και από την διδασκαλία είναι βέβαιο ότι όλοι θα ωφεληθούμε τα πλείστα. Για την Ομάδα μας αρχίζουν πανέμορφες "μέρες" γεμάτες θετική γνώση αλλά και καλλιτεχνική χαρά. Αφτιά να 'χουμε να τον ακούμε και μάτια να χαιρόμαστε τα αποτελέσματα της διδασκαλίας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.