Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΤΗ "ΓΕΜΙΣΗ" ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ...


     Και πριν ο Ιούνιος μας αποχαιρετήσει, κάπου εκεί στη "γέμισή" του,  ο "ελβετικός σουγιάς" η ...Χρυσούλα μας, θέλαμε να πούμε, έχοντας εντοπίσει στην αγορά τον καλύτερο και φθηνότερο κατασκευαστή ρουχισμού Ομάδος, απεφάσισε να του αναθέσει την κατασκευή νέου ρουχισμού και σήμερα να κάνει την διανομή του σε όσα Μέλη είχαν παραγγείλει.


     Ο μικρός χώρος της έδρας της Ομάδος, ξάφνου, κατακλύσθηκε με αγαπημένα πρόσωπα κι εκείνο που λέγεται "αδιαχώρητο" από τη μια στιγμή στην άλλη ...ακυρώθηκε.


     Οι καλοί παντού χωράνε και, μέσα σε λίγη ώρα, η έδρα των "Ελλήνων Κενταύρων" ξεχείλισε με Κενταύρους και Κενταυρίνες που δοκίμαζαν μπλούζες, χαλάρωναν και βίωναν την κοινή χαρά που αισθανόμαστε όλοι όταν συναντιόμαστε.


     Και αργά το απόγευμα όλοι έφυγαν κρατώντας τα νέα τους αποκτήματα, μπλούζες και λοιπά ενδύματα της Ομάδος που τους έφερε η Χρυσούλα εκτός του Ιδρυτή της Ομάδος ο οποίος έφυγε κρατώντας αγκαλιά ένα πελώριο βάζο με τις αγαπημένες του ελιές από τη Λακωνία που του έφερε ο Αρχηγός της Ομάδος ξέροντας πόσο τις λατρεύει.


     Κι ενώ όλοι αποχωρούσαμε, ο "ελβετικός σουγιάς" η Χρυσούλα οργάνωνε τον προγραμματισμό των μαθημάτων Ιππασίας που συνεχίζονται από Δευτέρα, με την είσοδο του Ιουλίου, περισσότερα από ποτέ και να σκεφθούμε ότι , επισήμως τουλάχιστον, έχει λήξει η τρέχουσα προπονητική περίοδος και βρισκόμαστε σε ...θερινές διακοπές. Διακοπές λέει; Υπάρχουν διακοπές για τους πολεμιστές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.