Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

 ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ



     Σε περισσότερες από 50 σελίδες τείνει να ολοκληρωθεί το εισαγωγικό, μόνον, μέρος της ασκήσεως των Σπαθιστικών Αποκρούσεων Βελών και, ευθύς αμέσως, θα εκδοθεί υπό μορφή pdf, όπως συνηθίζουμε για όλα τα εγχειρίδια της Σχολής των «Ελλήνων Κενταύρων» προς χρήση παντός ενδιαφερομένου.

     Αυτό το πρώτο μέρος είναι επαρκές ως "αφετηρία" ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ξεκινήσει την δική του προσπάθεια κατακτήσεως της ασκήσεως με ασφάλεια.

     Όλα τα παραπάνω αφορούν σε μία πρώτη «υποψία» περί την συγκεκριμένη άσκηση η οποία έχει πολλές εκφάνσεις και προεκτάσεις για τις οποίες θα ακολουθήσουν επιπρόσθετα συμπληρώματα τα οποία θα προκύψουν από τη περαιτέρω πειραματική της έρευνα η οποία συνεχίζεται.

     Προσπαθήσαμε να φανούμε συνεπείς προς όσους ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη άσκηση και τους καθησυχάσαμε ώστε να αναμείνουν ένα vade mecum που θα προέκυπτε κατόπιν πειραματικών δοκιμών οι οποίες θα αποτρέψουν πιθανό ατύχημα, κατόπιν δε αυτών είμαστε σε θέση να προσφέρουμε, σύντομα, αυτό που υποσχεθήκαμε. Και η σειρά των πειραματικών προσεγγίσεων που διεξήχθησαν στην Κοιλάδα και στην έδρα της Ομάδος των «Ελλήνων Κενταύρων» ήσαν πολύ καρποφόρες και ως προς τα εξαχθέντα συμπεράσματα και ως προς το αρχειοθετημένο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα μας βοηθήσει στην συνέχιση της περαιτέρω πειραματικής έρευνας.

     Οι σπαθιστικές αποκρούσεις βελών εντάσσονται σε ένα πολύ κρίσιμο όσο κα σπουδαίο ειδικό ασκησιολόγιο το οποίο  θα πρέπει να «συνταχθεί» πολύ προσεκτικά και σε βάθος χρόνου πειραματικής βασάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.